Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakításom óta nem tudok aludni, más is volt már így?
Nem tudom hogy fiú vagy lány, máshogyan szokták ezt levezetni.
Férfiként én is megéltem ezt a helyzetet, masszív ivászat lett a vége, én sem tudtam aludni. Minden este be kellett piálnom ahhoz hogy kiüssem magam annyira hogy elaludjak. Kb 1 hónapig tartott nálam és azóta úgy megutáltam a volt páromat hogyha szembejönne az utcán leköpném. Annyit mondtam neki, hogy messziről kerüljön el az új lovagjával ha jót akarnak.
Én környezetet váltok a szakítás miatt, azaz elköltözök az albérletemből, mert itt a sok-sok év miatt mindenről ő jut eszembe. Március elején fogok elköltözni innen egy teljesen másik kerületbe a macskáimmal és epekedve várom. Esténként minden gondolatom ekörül forog, hogy hogyan fogom berendezni, mi hol lesz, mit kell oda vennem stb.
Enélkül megőrülnék. Amúgy én is az első pár napban 2-3 órákat aludtam összesen, volt, hogy este 11kor lefeküdtem és a plafont néztem reggel 6ig. De amióta van egy tervem, egy konkrét célom, azóta sokkal könnyebb. Találj te is valamit, amit várhatsz, amiért megéri a mindennapokat átküzdeni.
Kitartást
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!