Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy sokáig vaciláltam a szakításon, de megtettem, és egyáltalán nem visel meg?
Figyelt kérdés
Azt hittem meg fog, de olyan megkönnyebült vagyok. Alíg jut eszembe.2021. dec. 24. 08:56
1/15 anonim válasza:
Már rég elengedted érzelmileg az exedet, nekem is volt ilyen anno. Ez normális.
2/15 anonim válasza:
Igen. Nekem kb 3honap után fájt annyira, hogy majdnem bele betegedtem. Aztán rájössz, hogy mindennek oka volt.
3/15 anonim válasza:
Pont ez volt velem, sokáig gyötrődtem, lépjek-e. Miután szakítottam, a megkönnyebbülésen kívül semmi mást nem éreztem, pedig évekig tartott a kapcsolat.
4/15 anonim válasza:
Én is így szakítottam az egyik exemmel. Húztam, hátha meg lehet menteni, nagyon nem akartam szakítani, de mire meghoztam a döntést, örültem, hogy megszabadultam tőle meg az egész kapcsolattól.
5/15 anonim válasza:
Persze. Te szakítottál, te akartad, hogy vége legyen. Neked semmi okod a szomorúságra.
6/15 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen egyszerű, nagyon szerettem, de nagyon mérgező ember volt.
2021. dec. 24. 09:50
7/15 Alessandro10 válasza:
Nekem 2 évbe telt mire el tudtam engedni. Utólag már tudom, hogy bele se kellett volna kezdenem abba a kapcsolatba. Mellette nem lehettem az aki vagyok, 7 évem ment a folyamatos megfelelésre és már nem bírtam tovább.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
9/15 anonim válasza:
Változó ez. Van, akit simán és azonnal elfelejtesz, van akit nehéz elengedni. Azt nem tudom, hogy miért van ez és mi a különbség a kettő közt.
10/15 A kérdező kommentje:
2 hete már. Talán azért, mert a szívem mélyén tudom, hogy akit szerettem megjátszotta magát, nem az volt valójában akinek mutatta magát.
2021. dec. 24. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!