Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mennyi idő alatt és hogyan tetted túl magad egy fájdalmas szakításon?
Figyelt kérdés
Megcsalós, megalázós szakításra gondolok, olyan nőtől, akit nagyon szerettél és évekig együtt éltél vele. Mennyi idő, míg egy ilyenből talpra áll az ember? Hetek óta azt érzem, hogy semmihez nincs kedvem csak feküdni. Van egy-két jobb nap, utána visszaesek ugyanide. Közben ő már vígan elvan mással.2021. dec. 17. 11:49
1/4 anonim válasza:
nem volt megcsalás, sem megalázás, és én szakítottam, mégis legalább fél év volt
2/4 anonim válasza:
Nekem is most van hasonló csak itt gyerek is van, sokáig megszenvedi az ember , aki nem az az annyit is ért. Végig kell menni ezen mert csak akkor tudsz kitisztulni. Ha van valakid aki átsegít az nagyon jó tud lenni ha meg nincs mint nekem úgy magadba kell túlmenni ezen de 1 biztos az idő segít ezt 30+ osan már alá tudom támasztani. Ezt az időt meg túl kell élni.
Használd úgy ki mint én, épísd fel magad mert ez neked is jó és ha egyszer nyitni próbálsz másfelé nem az ex "eldobott" roncsa leszel.
3/4 anonim válasza:
Nekem volt az első szerelem után kb 2 évig nem bírtam bízni egy nőben sem aztán sikerült na vele 4 év de megromlott mivel rossz volt a vége 3-4 hónap után tudtam bízni aztán ismétlés 😬. Anno olvastam egy kutatást amiben az volt hogy mély érzelmi kapcsolat után 1év 8 hónap mire mer újra bízni egy átlagos ember . Persze mindenki más .
4/4 anonim válasza:
5 perc, ha minden ilyen szaron leállnék nyavajogni sose jutnék el sehova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!