Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól döntöttem hogy szakítok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem hogy szakítok?

Figyelt kérdés

A párom, vagyis már az exem bevallotta hogy egy hónapja azon őrli magát, hogy nagyon vágyik más nőkre, de nem volt (elvileg) konkrét személy. Csak vágyódás. Viszont folyamatosan elnyomta magában az érzést, ugyanakkor realizálta hogy elveszíthet engem és hogy elvileg szeret. Azért mondta el hogy helyrehozzuk

Hogy fér az össze hogy szeretsz valakit közben irdatlan módon vágysz másokra?

Nekem ez vagy megalkuvás, vagy csak önámítás, mert tudja hogy nagyon szerettem őt.

Amikor ezeken őrlődött, elszeparált magától, rám nyomta a telefont, és hiába sírtam, soha nem hatotta meg hogy ezek nekem mennyire fájnak

A kapcsolat maga közel tökéletes is lehetett volna: én rajongtam érte, még a hangom se emeltem meg, ha problémánk volt akkor mindig megtudtuk beszélni. Ő sosem jelzett felém olyat, ami zavarná. Ellenben a kedves szavak, a bókok, elmaradtak, és kb ki kellett őket könyörögni. Hiába voltam szép, mikor a saját fiú barátaim is mondták hogy kiöltöztem, ő még akkor se vett észre...asszem a lelkesedése addig tartott irányomba amíg össze nem jöttünk.

Mikor ezt bevallotta, mint akit fejbe csaptak, azt mondtam én nem fogok megalkudni olyan mellett akiben mindig is “űr tátong” , amit én soha nem tölthetek be.

Viszont én még mindig nagyon szeretem őt. Minden időm, energiám ebbe beleraktam, a vallomása előtt egy nappal még a nyaralásról beszéltünk...

Nem tudok megbocsájtani, és akárhogy ránéznék tudnám hogy nem rólam ábrándozik, mert valamit mégse tudok neki megadni

Akkor miért mondja hogy szeret engem ezek ellenére is??? Nekem félrekúrni és mást megkívánni eszembe se jutott

Ő jópár emberrel lefeküdt, nekem ő volt az első párom

21/L

2022. febr. 5. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok :)
2022. febr. 11. 20:52
 12/22 A kérdező kommentje:

Ami talán a lelket bennem tarthatja, az az hogy egy végtelen kedves és jószívű ember. (Semmi elfogultság) Sosem akarna direktben rosszat nekem, lehet ez egy fordulópont, lehet ez a vége lesz. Elég paddhelyzetben voltam. Elmondtam az összes sérelmem, elismerte ezeket mind. Szerintem két olyan intellektus vagyunk, akik ezt nagyon korrekten rendezik, és ha lesz folytatás, akkor mindketten változunk. Még nem engedném el, mert sokszor én is szorongtam a kapcsolatban, nem tudtam én se minden érzésemmel mit kezdeni. Ő akkor is támogatott

Majd megírom, ha érdekelne bárkit mi lett. Akárhogy is lesz, örültem hogy ő volt az első(m), és szeretettel fogok mindig rá gondolni, és nem szeretnék sárt dobálni rá, habár a kezdeti sokk az nagyon arcon csapott

2022. febr. 11. 21:11
 13/22 A kérdező kommentje:
Végül kiraktam mégis. A szünetben eltelt több mint egy hét. Egy büdös szót sem írt, nem keresett. Szerintem nem kell ennyit azon gondolkodni, szeretjük e a másikat. A születésnapja előtt egy nappal repítettem. Így ahogy telik az idő , csak azt sajnálom amit adtam magamból, és amit nem kaptam vissza egy év alatt. Ha visszaforgathatnám az időt, nem lennék ennyire kedves és elnéző
2022. febr. 20. 09:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól tetted.

Valószínűleg ő megkönnyebbült, már máson jár az esze. Csak önző módon nem akart elengedni magától, ha már ott vagy, hanem kellett neki ez is meg az is.

Sajnálom, hogy ez lett :(

Adni jó és kell is sokat egy kapcsolatba, csak észre kell venni, hogy a másik is ad-e bele annyit. Szóval ne az legyen a tanulság, hogy nem adsz majd a jövőben, hanem hogy olyannak, aki igazán megérdemli, és ezt bizonyítja is tettekkel. Persze ezt nehéz látni, amikor az ember nagyon szerelmes. Ezért néha jó leírni és külső szemmel nézni a helyzetet.

Kívánom, hogy találj odaadóan szerető párt, akinek nyugodt szívvel megadhatsz te is mindent, mert ő is megad mindent neked.

2022. febr. 20. 09:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"elszeparált magától, rám nyomta a telefont, és hiába sírtam"

Nem szeret. Jól tetted.

2022. máj. 12. 08:14
 16/22 A kérdező kommentje:

Újra elolvastam amit írtatok, és köszönöm nektek, sok erőt és megerősítést adtatok. Azóta eltelt 3 hónap, azóta se tudok róla egy szót se. Nagy sértődések árán méltóztatott egy tárgyam visszahozni, egyik barátom intézte vele mert nem voltam hajlandó már vele kontaktolni.

A szakítást szerintem nagyon jól viseltem,és leginkább az fájt, hogy miért ezt kaptam tőle ha olyan jó voltam hozzá (amit én tudok a legjobban), de nem viselt meg. Annyira nem volt soha része az életemnek, hogy fel se tűnt hogy nincs többé. Abból kiindulva hogy én mennyire jól vagyok a szakítás óta (már rá egy hónapra is az voltam), az exemet mégannyira se viselhette meg. Sajnos nem meséltem és nem is szeretném leírni az anyós jelöltömmel milyen dark dolgok voltak, tehát ÖRÜLÖK, hogy nem ebbe a családba fogok gyereket szülni. Rájöttem, hogy habár szerettem, nem volt egyikőnk se szerelmes. A házasságtól féltem,mert a szívem mélyén tudtam hogy nem ő az igazi.

Habár eszembe jut még, nincs harag és gyűlölet felé. Ő szerintem, mivel más embert nem igazán tud szeretni, sokat fog még szívni a leendő kapcsolataiban,ill kedves édesanyját sem fogja senki megtűrni (olyan dologról van szó ami mérgezte folyamat a kapcsolatunkat)

Tehát, azóta is mindennap tiszta lelkiismerettel fekszek le hogy én mindent megtettem, és vár még rám olyan, akivel kölcsönösen fogunk egymásért rajongani.

2022. máj. 18. 18:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Szuper, látod ne mvéletlenül történt ami történt.

Jobbat érdemelsz.

2022. jún. 17. 14:29
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Mivelhogy ismét kitetted a kérdést, arra következtetek, hogy mégsem tértél napirendre, pedig azt kellene elérned. Tapasztalatlan lehetsz a párkeresésben (ne vedd rossznéven, nem kioktatásnak szánom!), viszont nekem meg van a korom ahhoz, hogy ezt írjam Neked:

A fiú bevallotta, hogy már nem rád, hanem másra vágyik. Talán meg is volt, hogy kire, csak az ígéretes kapcsolata valamin megfeneklett. Gyorsan szórta a hamut a fejére és "bizonyította", hogy senki más, csak Te kellesz neki.

Ha netán mégis összejönnétek és látszólag minden rendben menne, hidd el nekem, hogy a társas együttlét akarva-nem akarva összezördülésekhez vezet. Így van ez minden pár esetében, barátokkal, szülőkkel... Tudni kell kezelni. Ezt a feleséggel mindketten úgy kezeljük, hogy szünet ugyan van (pár percnyi), de ez nem mosolyszünet. Ezt úgy kell érteni, hogy amelyikünknek közölni valója van a másikkal (pl. kezd esni az eső; nicsak, kisütött a Nap; megyek, lepi8henek és hasonlók. Az szólal meg elsőként, akinek épp közölni valója van és nem azt figyeljük, hogy a múltkor én kezdtem a beszédet, most kezdje el ő. Á, nem!

Visszatérve az esetedre: tehát, ha idővel összeszólalkoztok, bizonyára szemére veted neki, hogy régebben bevallotta, hogy nem szeret (talán még azt is mondanád, hogy örüljön, mert visszafogadtad), de ez csak elmérgesítené a további kapcsolatot és előbb-utóbb szakítás lehet a vége.

Döntsd el véglegesen, hogy szakítasz vele! Lesz más!

Minden jót!

2022. jún. 18. 08:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű (volt) a helyzet. Azt látta hogy odavagy érte de elszámította magát. Azt gondolta belemész a nyitott kapcsolatba, no nem tudta továbbadagolni a tervet de alighanem ide lyukadt volna ki ha azt ígérted volna hogy "bármire" kész vagy a kapcsolatotokért.Nem is gondolod mennyi ilyen van. A ti korosztályotokban a fiúk 30 % -a szexel ingyen a lányoknak meg 100%-a ...vajon hogy jön ki a matek?
2022. jún. 18. 23:43
 20/22 A kérdező kommentje:
És milyen jól tettem! Azóta van más:) nem számítottam rá, de betoppant az életembe pár hónapja. Még alakulunk, de nagyon várom hogy kapcsolati szintet lépjünk
2022. nov. 17. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!