Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól döntöttem hogy szakítok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem hogy szakítok?

Figyelt kérdés

A párom, vagyis már az exem bevallotta hogy egy hónapja azon őrli magát, hogy nagyon vágyik más nőkre, de nem volt (elvileg) konkrét személy. Csak vágyódás. Viszont folyamatosan elnyomta magában az érzést, ugyanakkor realizálta hogy elveszíthet engem és hogy elvileg szeret. Azért mondta el hogy helyrehozzuk

Hogy fér az össze hogy szeretsz valakit közben irdatlan módon vágysz másokra?

Nekem ez vagy megalkuvás, vagy csak önámítás, mert tudja hogy nagyon szerettem őt.

Amikor ezeken őrlődött, elszeparált magától, rám nyomta a telefont, és hiába sírtam, soha nem hatotta meg hogy ezek nekem mennyire fájnak

A kapcsolat maga közel tökéletes is lehetett volna: én rajongtam érte, még a hangom se emeltem meg, ha problémánk volt akkor mindig megtudtuk beszélni. Ő sosem jelzett felém olyat, ami zavarná. Ellenben a kedves szavak, a bókok, elmaradtak, és kb ki kellett őket könyörögni. Hiába voltam szép, mikor a saját fiú barátaim is mondták hogy kiöltöztem, ő még akkor se vett észre...asszem a lelkesedése addig tartott irányomba amíg össze nem jöttünk.

Mikor ezt bevallotta, mint akit fejbe csaptak, azt mondtam én nem fogok megalkudni olyan mellett akiben mindig is “űr tátong” , amit én soha nem tölthetek be.

Viszont én még mindig nagyon szeretem őt. Minden időm, energiám ebbe beleraktam, a vallomása előtt egy nappal még a nyaralásról beszéltünk...

Nem tudok megbocsájtani, és akárhogy ránéznék tudnám hogy nem rólam ábrándozik, mert valamit mégse tudok neki megadni

Akkor miért mondja hogy szeret engem ezek ellenére is??? Nekem félrekúrni és mást megkívánni eszembe se jutott

Ő jópár emberrel lefeküdt, nekem ő volt az első párom

21/L

2022. febr. 5. 15:48
1 2 3
 1/22 Lachesys ***** válasza:
93%
Nem veled van a baj, ne aggódj. egyszerűen túl fiatal a srác az elköteleződéshez. Lehet tényleg érzett irántad, de a srácok sokszor ilyenek húszas évek elején, meg az a fontos, hogy minden lehetőséget kihasznalhasson, dghasson minél több nővel. Majd egyszer lenyugszik, de legalább nem csalt meg, jobb így.
2022. febr. 5. 15:52
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom kizártnak, hogy a srácnak nem való a monogámia.

Amúgy én teljesen megértem, hogy szakítottál, én is így tettem volna. Mert láthatólag itt nem arról volt szó, hogy egyszer jött a kísértés, de megállta, vagy van egy konkrét személy, de nem akarja őt választani, stb., hanem folyamatosan vágyakozik, miközben aljas módon elbánik veled. Mert az, hogy rád nyomja a telefont, elszeparál, stb., nem normális. ÍGy nem bánunk azzal, akit szeretünk. Úgy gondolom, hogy ő vagy kiélni akarja még magát, vagy másfajta kapcsolati formára van szüksége, amit te nem tudsz megadni neki. De nem is kell.

Majd találsz valakit, aki szeretni fog.

2022. febr. 5. 15:53
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
A fiatal vér, az hajtja. Hiába szeret, hiába szereted, nem tud megállapodni. Jobb, hogy most jön rá, mint ha 8-10 évig behazudja magának, hogy minden rendben, aztán 30 évesen házasság után rájön, hogy ő még nem szeretett nagy fenekűt, kis fenekűt, nagy mellűt, kis mellűt, szőkét, barnát, meg mindenfélét, akiket most vagy megkaphat, vagy nem. Az ilyen nem érti meg, mekkora kincs egy őszintén szerető pár és nem is fogja, amíg nem járja meg a maga útját.
2022. febr. 5. 16:33
 4/22 A kérdező kommentje:
Ő ezek ellenére folytatni akarta a kapcsolatot. De minek ha ezt érzi? Vagy mègse voltam olyan szar és rájött?
2022. febr. 5. 18:50
 5/22 anonim ***** válasza:
87%

Hű. Ritkán látok itt olyan kérdést, ami egybevág az én életemmel. De ez most nagyon stimm. Nagyon hasonló problémám volt nekem is. Én is szakítottam, amikor erről nyavalygott, aztán ő se akart elengedni ennek ellenére, én hülye meg már egy éve benne ragadtam ebben a se vele se nélküle szenvedésben. Vagyis szakítok, amikor ezzel jön, de akkor jön vissza, de nem az igazi, mert a valódi elköteleződés, közös jövő tervezés hiányzik, "ő még fiatal, ezzel ne idegesítsem... de ő engem akar, velem akar lenni, miért rombolom le ami szép és jó"...

Nekem is nehéz megérteni, hogy miért nem tudja ezt értékelni, amit a komoly kapcsolat és közös jövő jelent. De akkor elengedem, és emberként, barátként szeretem. De nem lehet, már látom, addig csináljuk ezt, amíg annyi fájdalmat nem okozunk egymásnak, hogy végképp megutáljuk egymást. Ne hagyd, hogy ilyen csúnya vége legyen. Okosakat írtak előttem. Légy erősebb mint én, ne engedd vissza. Kitartás. Nagyon hosszú szünet és max egyetlen egy esély utána, miután sok ideje volt gondolkodni és rájönni, mi kell. (Értsd: hónapok, de inkább évek) De ne várj rá. És ne engedd vissza túl hamar, úgyse fog változni. Meg többször se. Legjobb ha elengeded, amíg nem okoz fájdalmat, így egy szép emlék maradhat meg. Ki tudja, változik-e és nem csak a kényelmesbe akar visszaülni, mert ragaszkodik. Az a véleményem, hogy az ilyen nem szerelmes, hanem önző. Mert a szeretet a másiknak akar jót, önzetlen.

Jó döntés volt, hidd el. Én a másik utat járom, mert gyenge vagyok, de egyre jobban látom, hogy csak időpazarlás. Te most szépen, tisztán el tudsz búcsúzni tőle és tovább lépni, ahhoz, aki igazán szeret és nem vágyik senki másra.

2022. febr. 6. 00:04
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire volt hosszú a kapcsolat de ha évekig is tartott sokszor van ilyen, hogy megunjatok egymást megkivantok mást, elgondolkoztok azon hogy mással milyen lehet. Nem mondom hogy ez normális és nálam beleferne de szerintem mindenki atesik ezen egy bizonyos idő után egy kapcsolatban, ezért is mondják hogy nem szabad 0-24ben együtt lenni senkivel főleg nem a kapcsolat elején mikor úgy érzed hogy uristen mennyire hiányzik mert hamar raunsz, beleunsz, elgondolkozol hogy hm ezzel milyen lehet.

Nem te vagy a hibás egyeltalan és szerintem jó ötlet volt hogy megmondtad neki hogy ez nálad nem fér bele, és te ennél jobbat erdemelsz olyat aki annyira komolyan gondolja mint te, ez így is van.

Ezekből tanul az ember, legközelebb tisztázd az elejen a sráccal hogy pontosan mit is szeretnél, komoly kapcsolatot, te már el szeretnél kotelezodni és a többi, persze lehet o ezt nem fogja megerteni de te megprobáltad.

2022. febr. 6. 12:07
 7/22 A kérdező kommentje:

1 évig voltunk együtt, a családja miatt alig tudtunk találkozni, hiába laktunk egy városban. Azt mondanám 5-6 év után ez korrekt (talán) de egy év után ezt érezni az nem. Én elég sokszor lemondtam magunkról, mert megértettem hogy az otthoni hazugságok miatt nem tudunk együtt lenni. De se az én (koli) se haza hozzánk nem akart jönni (vidék) jöttek mindig a kifpgások, mert kényelmes volt. Mi mindent lefektettünk, tudtuk hogy komoly kapcsolatot szeretnénk. Rengeteget beszélgettünk értékekről, kinek mi fér bele, és sziklaszilárdan a megcsalás ellen is voltunk. Ő 5-6 emberrel már biztos lefeküdt, én érdekes csak vele, és mégse nekem jött a kapuzárási. Tehát, nekünk még az se adatott meg hogy normálisan együtt aludjunk, szexeljünk,sőt....sokszor olyan volt mint egy távkapcs, mert dolgozott, nem ért rá, ezer kifogás.

Ő mindent tudott az értékeimről, meg mindaketten komolyan gondoltuk. Neki már a szexben is volt tapasztalata, akkor mégis mire vágyik? Nem voltam unalmas, velem bármit lehetett csinálni (csak épp kényelmes volt otthon fetrengeni,) az egyetemen is rengeteg dolgot csinálok, színes a baráti köröm is

2022. febr. 6. 12:53
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Akkor talán ez volt a baj. Mindkettőtök sara az, hogy nem töltöttetek el együtt több időt. Benne nem alalult ki semmi komolyabb érzés, úgy néz ki a leírásod alapján, mintha csak a logikus énje vezérelte volna, mert jó partnerjelöltnek ítélt meg, benned meg túl könnyen alakultak ki érzelmek (hozzá képest). Soha nem is voltatok összhangban, hiába gondolod így. Megesik. A kérdés itt csak az, hogy tudna-e ezen változtatni bármelyikőtök, vagy sem. Nektek kellene tudni.
2022. febr. 7. 16:05
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha első kapcsolata voltál, akkor ez általában eljön... Mindenki kíváncsi arra, hogy milyen lehet mással, ha csak egy emberrel volt. Ha már többedik voltál, akkor viszont nincs mentség és nem szeret. Amúgy szerintem mindenképpen jól döntöttél.
2022. febr. 11. 16:53
 10/22 A kérdező kommentje:

Végül, hosszan hosszan beszélgettünk. Meghallgattam a részleteket, amiket először csak dühből hallottam. Kimondtam előtte a szakítást, de végülis szünetben vagyunk. Elmondta hogy csak feljöttek benne ezek az érzések, és próbálja megérteni/mit kezdjen vele. De nem arról van szó hogy nem szeret.

Nem veszekedtünk, jóban váltunk el. Meglátjuk mi lesz, hátha jobbra fordul, megbeszéltük egymás hibáit is

2022. febr. 11. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!