Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított mégis ő depressziós?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított mégis ő depressziós?

Figyelt kérdés

A párom két hete szakított velem, mindketten megtaláltuk egymásban amit keresünk, hosszútávú terveink voltak, azonban sok vitánk lett, miután kirúgták a munkahelyéről téma lett a megélhetés, nem járt sikerrel az állásinterjúkon, maga alá került, a haverok sem hoztak sok jót, mondtam neki hogy nem finanszírozom a sörözgetést, inkább megoldásra törekedjünk.

Szó szót követett, majd kijelentette, hogy szakítani akar, úgy érzi megfojtom, idő kell neki hogy helyrerakja magát és az életét, nem tud félemberként a kapcsolatban is helyt állni.

Mondtam neki, hogy minden problémán át fogunk jutni, meg fogjuk oldani, napokon át kerestem, hívtam, írtam, elmentem hozzá, sírva adta oda a cuccaim, hogy ennek itt most vége. Nem beszél velem. Mit tehetnék? Én nagyon szeretem, a sok vita ellenére is tudom, hogy meg tudnánk oldani mindent. Gyereket szerettünk volna, nagyon egyeztek a terveink a jövővel kapcsolatban.

Én vagyok a lány,mindketten 29 évesek vagyunk, 3 hónapja éltünk együtt, egy éve voltunk együtt. Nem tudom mit tehetnék.

2022. jan. 31. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Jelenleg sikertelen az allaskeresesben es nem akarja azt hallgatni ahogy rugdosod hogy dolgozzon már.
2022. jan. 31. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Semmit. Adj neki időt.
2022. jan. 31. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Túlfeszítetted a húrt...
2022. jan. 31. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"úgy érzi megfojtom"

"napokon át kerestem, hívtam, írtam, elmentem hozzá"

Igaza van. Hagyd, hátha lenyugszik és átgondolja a dolgokat, így esélye sincs.

2022. jan. 31. 13:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon bánom, és valóban túlfeszítettem a húrt, én csak nem akartam, hogy rosszabb legyen a helyzet az állandó kocsmatúrák miatt. Máshogy kellett volna, ezt mondtam is neki, hogy mi zajlik, zajlott bennem,nem rosszat akartam. Azért sem hagytam békén, hogy lássa én tényleg mellette állok, tényleg szeretem és szeretném folytatni. Fogalmam sincs mit tehetnék, teljesen magam alatt vagyok, érzem a saját hibáim súlyát is, még ha a legjobb szándék vezérelt is. Köszönöm a kommenteket, igyekszem megnyugondi és bízni benne, hogy visszatalál hozzám.
2022. jan. 31. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem ha szeretne akkor is azt szeretne hogy mellette legyél .Az oké ha összevitàztok nem egyeztek akkor kicsit egyedüllètre magányra vágyik de nem szakitana sztem .
2022. nov. 7. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Igaz mindenki máshogy éli meg ha kudarcok èrik az életben másképpen dolgozzuk fel .Sztem hagyd nem tudsz mit tenni.
2022. nov. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!