Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított mégis ő depressziós?
A párom két hete szakított velem, mindketten megtaláltuk egymásban amit keresünk, hosszútávú terveink voltak, azonban sok vitánk lett, miután kirúgták a munkahelyéről téma lett a megélhetés, nem járt sikerrel az állásinterjúkon, maga alá került, a haverok sem hoztak sok jót, mondtam neki hogy nem finanszírozom a sörözgetést, inkább megoldásra törekedjünk.
Szó szót követett, majd kijelentette, hogy szakítani akar, úgy érzi megfojtom, idő kell neki hogy helyrerakja magát és az életét, nem tud félemberként a kapcsolatban is helyt állni.
Mondtam neki, hogy minden problémán át fogunk jutni, meg fogjuk oldani, napokon át kerestem, hívtam, írtam, elmentem hozzá, sírva adta oda a cuccaim, hogy ennek itt most vége. Nem beszél velem. Mit tehetnék? Én nagyon szeretem, a sok vita ellenére is tudom, hogy meg tudnánk oldani mindent. Gyereket szerettünk volna, nagyon egyeztek a terveink a jövővel kapcsolatban.
Én vagyok a lány,mindketten 29 évesek vagyunk, 3 hónapja éltünk együtt, egy éve voltunk együtt. Nem tudom mit tehetnék.
"úgy érzi megfojtom"
"napokon át kerestem, hívtam, írtam, elmentem hozzá"
Igaza van. Hagyd, hátha lenyugszik és átgondolja a dolgokat, így esélye sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!