Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglátogassam a kórházban vagy inkább ne? Szakítottunk a párommal nagyon sok év után, most tudtam meg hogy hetek óta kórházban van (depressziós). Nem tudom hogy meglátogassam e vagy inkább ne?!
(Nem haraggal váltunk el)
Sajnálom hogy ide jutott és néha úgy érzem megkéne látogatnom,de viszont lehet rossz ötlet lenne mert én ezt lezártam nem akarok tőle már semmit,és nem tudom ő hogy reagálna erre a látogatásra.
Ha nem lelki baja lenne, még talán mondanám is, hogy nyugodtan látogasd meg, ha akarod, de így inkább ne.
33/f
Én arra mennék amerre az érzés visz. Az eszem csak összefüggéseket keres mindenben meg kombinál hogy "ha ez lenne akkor..." "ha az lenne akkor..." és már meg is álltál.Sokszor az agyad tesz keresztbe valamiben.
Depressziós nem azért lesz az ember mert körbeugrálják hanem mert nincs jelen szeretet az életében.
Én meglátogatnám betegség ide vagy oda főleg ha nem haraggal váltunk el. De ezt te tudod.
Én nem tenném, mert szerintem nem tenne jót az állapotának.
Ha fizikai sérülésről lenne szó, azt mondanám, hogy menj be, de szerintem ha depressziós, nem kellene neki egy emlékeztető (vagyis te) a boldogabb napokról.
Én se látogatnám meg, de ha Neked ez megfordul a fejedben szerintem keress meg egy Hozzá közelállót, és kérdezd meg a véleményét erről.
Esetleg hívd fel telefonon, érdeklődj az állapotáról.
Depressziós,hetek óta kórházban van, biztos mélyebb ez az állapot Nála. Ki tudja mi váltotta ki, és mi hozna Neki reményt. Óvatosan kell ezzel bánnod, bármennyire sajnálod.
Ha bemész is Hozzá inkább valakivel együtt tedd, és egyértelművé tedd számára,hogy Te a korábbi jó kapcsolat miatt teszed ezt, és nem folytatást várva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!