Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottál már azzal az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már azzal az emberrel akit életed nagy szerelmének hittél? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Persze jó esetben az összes szerelem nagy szerelem. De legyünk őszinték hogy igazából a legtöbb kapcsolatban csak jòl elvagyunk és nagyon ritka az mikor az első perctől azt érezzük hogy "ő az igazi"
2022. jan. 31. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az oka egyszeru, rajottem arra, hogy en viszont nem vagyok élete nagy szerelme. Ezt be kell latni es lépni.

És nem ahhoz ragaszkodni akinek nem kellünk.

2022. jan. 31. 12:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de szerencsére szakítás után néhány hónappal rájöttem, hogy mégsem ő volt életem nagy szerelme, csak sokáig azt hittem. Mikor ráeszméltem, hogy nála sokkal jobb társ is létezik a világon, egészen másként láttam a dolgokat.
2022. jan. 31. 12:42
 3/11 A kérdező kommentje:
2 ès mi volt az oka?
2022. jan. 31. 13:08
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

Azzal akivel megvolt ez a "nagy szerelem" vagy "lelkitàrs" érzés többször is. De mindig vagy a csaj jött vissza, vagy én mentem.

Az oka egyszerűen annyi volt, hogy az élet körülményei miatt nem lehetet vele komolyat alakítani. Vagyis lehetett volna, de az túl sok lemondással járt volna részemről. És még élni is akartam kicsit, de vele a kapcsolat szinte onnan indult mint egy öreg házaspárnál

És rettentő fiatalok is vagyunk. Máig vallom hogyha 10 évvel később találkozunk akkor tökéletes lett volna.

Szóval röviden azért mert a saját életem építését választottam

2022. jan. 31. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, azért szakítottam vele, mert nagyon agresszív tudott lenni és sokszor féltem tőle. 12 évig voltunk együtt.
2022. jan. 31. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt.

A leggyorsabb dolog, amitől kiszeretek valakiből és úgy baszom ki, hogy kiszakad a nyaka.

2022. jan. 31. 13:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Szintén megcsalt. Plusz ő hagyott el, nem én őt egy kis tipródás után. Hehe.😅

Igazából utána elég rövid ideig búslakodtam miatta, talán 3 hónap alatt felnyílt a szemem, hogy mégsem olyan rossz, hogy így alakult.

2022. jan. 31. 14:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen volt. Az egész kapcsolat alatt csak rombolta a bizalmat, úgy gondolta hogy az én életemnek az ő problémái megoldásáról kell szólnia, állandóan panaszkodott a múltja miatt, és neki minden és mindenki "szar" volt. Nem adta vissza azt amit én tettem bele a kapcsolatba, úgy értem elvárta hogy mindig én idomuljak, fogják be. Akármikor amikor valami bajom volt és megmondtam neki akkor "hisztis"nek titulált, sértegetve bokolt "jaj de szeretem azt a kérdőjel hátadat", aztán egyszer szemrebbenés nélkül elmondta hogy amikor mi össze vitatkoztunk akkor rairt az ex pasijára. Betelt a pohar, kiraktam mint macskát....

Utána fél évvel rám fogta, hogy azért lett beteg (rák) mert én szakítottam vele és az immun rendszere le gyengült.

Ekkor döbbentem rá, hogy életem legjobb döntése volt kiirtani az életemből ezt a nőt.

F

2022. jan. 31. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem éreztem az első percben, hogy ő az igazi, de lassan eljött a pont, amikor már nagyon szerettem, vele terveztem mindent az életemben.

Sajnos sokszor bántalmazott, főleg szexuális téren, szóval végül szakítottam.

2022. jan. 31. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, bevallotta hogy más nőkre vágyna. Elfojtotta magában, mert vègülis állítása szerint szeretett engem. Rengeteg pici utalás volt erre a kapcsolatunk alatt. Nem tudtam betölteni egy “űrt” hiába voltam a társa, egy nagyszerű élettel/személyiséggel. Nem volt elég. Hiába volt őszinte, remélte hogy maradok mellette de nem tudtam
2022. febr. 4. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!