Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már azzal az emberrel akit életed nagy szerelmének hittél? Mi volt az oka?
Az oka egyszeru, rajottem arra, hogy en viszont nem vagyok élete nagy szerelme. Ezt be kell latni es lépni.
És nem ahhoz ragaszkodni akinek nem kellünk.
Azzal akivel megvolt ez a "nagy szerelem" vagy "lelkitàrs" érzés többször is. De mindig vagy a csaj jött vissza, vagy én mentem.
Az oka egyszerűen annyi volt, hogy az élet körülményei miatt nem lehetet vele komolyat alakítani. Vagyis lehetett volna, de az túl sok lemondással járt volna részemről. És még élni is akartam kicsit, de vele a kapcsolat szinte onnan indult mint egy öreg házaspárnál
És rettentő fiatalok is vagyunk. Máig vallom hogyha 10 évvel később találkozunk akkor tökéletes lett volna.
Szóval röviden azért mert a saját életem építését választottam
Megcsalt.
A leggyorsabb dolog, amitől kiszeretek valakiből és úgy baszom ki, hogy kiszakad a nyaka.
Szintén megcsalt. Plusz ő hagyott el, nem én őt egy kis tipródás után. Hehe.😅
Igazából utána elég rövid ideig búslakodtam miatta, talán 3 hónap alatt felnyílt a szemem, hogy mégsem olyan rossz, hogy így alakult.
Igen volt. Az egész kapcsolat alatt csak rombolta a bizalmat, úgy gondolta hogy az én életemnek az ő problémái megoldásáról kell szólnia, állandóan panaszkodott a múltja miatt, és neki minden és mindenki "szar" volt. Nem adta vissza azt amit én tettem bele a kapcsolatba, úgy értem elvárta hogy mindig én idomuljak, fogják be. Akármikor amikor valami bajom volt és megmondtam neki akkor "hisztis"nek titulált, sértegetve bokolt "jaj de szeretem azt a kérdőjel hátadat", aztán egyszer szemrebbenés nélkül elmondta hogy amikor mi össze vitatkoztunk akkor rairt az ex pasijára. Betelt a pohar, kiraktam mint macskát....
Utána fél évvel rám fogta, hogy azért lett beteg (rák) mert én szakítottam vele és az immun rendszere le gyengült.
Ekkor döbbentem rá, hogy életem legjobb döntése volt kiirtani az életemből ezt a nőt.
F
Nem éreztem az első percben, hogy ő az igazi, de lassan eljött a pont, amikor már nagyon szerettem, vele terveztem mindent az életemben.
Sajnos sokszor bántalmazott, főleg szexuális téren, szóval végül szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!