Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolat után, hogyan szakítottatok a másik féllel?
Jó sok idő eltelt, mire sikerült összeszedni magam, amíg úgy éreztem, ki tudom mondani, hetek...aztán egy ponton, mikor úgy éreztem, már nem bírom tovább, szóltam, hogy beszéljünk. Nehéz volt végignézni hogy pakol, hogy akkor van itt utoljára, stb. De az a lényeg, hogy ne gondold meg magad, mert a probléma megmarad, csak hosszabb együtt töltött idő után természetes, hogy kötődsz hozzá.
22L, 4 évig voltunk együtt.
Mennyi ideje vagytok együtt?
Azért nem mindegy, hogy 2 vagy 12 éve
Ő szakított velem, sokáig gyűrte, végül egy hétköznap, mikor valamiért feszültek voltunk, valaki véletlenül össze is tört egy poharat, amit porszívóztam, izzott a levegő és akkor benyögte. Viszont ettől lettünk jobban:
A fordulat, hogy ezután még 2 évig együtt éltünk! Csak pár ember tudta az igazat. Nem volt többé szex, hanem mint két szó szerint lakótárs, csak épp egy ágyban. És 2 év után is csak azért költöztem el, mert jött egy olyan családi esemény, ahol már muszáj volt megjelenni, és nem lehetett semmi kifogás. De persze azóta se derült ki, hogy nem voltunk együtt akkor már 2 éve. Talán egyszer elmondom valakinek, de mindenkinek már ezt se, hiszen úgyse számít, nem most történt, még a járvány előtt.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!