Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratnotok nagyon feltekeny tipus az onbizalomhianya miatt, es szakitottatok vele emiatt,de idovel latjatok,hogy sikerult megvaltoznia es magbiztosabb lett es meg nem multak el teljesen az erzeseitek adnatok neki uj eselyt?
az a kérdés, hogy mennyi idő alatt sikerült változnia?
A szeretet megmaradt, esély mindenkinek jár, ha akar változni és sikerült is neki, nem csak tetteti, hogy visszakapjon, hanem őszintén dolgozik magán, hogy megváltozzon, akkor persze..
Te melyik fél vagy?
Mondok egy jobbat. Miért csak a szakítás jöhet szóba a másik fél részéről, hiszen a kapcsolaton belül is lehet fejlődni.
En vagyok az akivel szakitottak.
Mert mar regota huzodik ez a dolog es elege lett belolem… elrontottam teljesen az egeszet
Az exemre én is féltékeny voltam (telefondugdosás, qrolike ok, engem gyakorta lekezelt, stb)
Egy idő mulva úgy el volt szállva, nyeregben érezte magát mellettem, hogy joformán nekem kellett csicskulnom, ha vmi neki nem tetszett akkor eldugulnom, ha háttal fordulva aludt el és lesz.rt is hagyjam békén, akkora hierarchia lett köztünk mint egy ház.
Szakítottam, másnap pedig meglátta hogy egy full gazdag sráccal járok aki kinyalja a s.ggem is,(cégek, jó kocsik, magas körök), leesett az álla, azóta földön kúszva kapar utánam mert állítolag most jött rá arra hogy kit, milyen kaliberű nőt veszített el.
A jelenlegi párom viszont agyon is verné, ha csak megközelít engem. Azt mondta elsőként csak szépen kérte hogy lépjen ki a képből és el lehet engem felejteni. Ha nem áll le, az exnek annyi.
Sgoval van esély arra hogy egy féltékeny becsicskult nő után aztán a küszöböt kaparják.nyugi.
6.voltam
6,7-es koszonom!
Az nem lehet esetleg kizaro ok,hogy itt o dobott nem en ot?
Nem!nyugi!!!
Exem is zsarol szakitással én picsogtam, féltem, hogy elhagy állandoan.
Én voltam a reszkető fél, a kis senki aki szeretetmorzsákért könyörög.
Ő pedig magas lóról kezelt le!
Mai nao meg már a stressztol fogyott 5 kg-t, ossze van esve, elcsúszott a meloban mindenben, nem győz nekem vásárolni hogy akkor pénzzel visszahódítson, anyámat is keresgeti, ő csicskul.
Mondtam ia neki hogy csak ott a hiba hogy ezt kaocsolatBAN kellett volna..
Es ami érdekes, a mostani páromnak nem kell egy nyamvadt ölelésért könyörögni, tenyerén hordoz és kaocsolatBAN bizonyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!