Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúktól kérdezem, hogy volt-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúktól kérdezem, hogy volt-e már olyan, hogy utólag jöttetek rá,hogy nem úgy bántál valakivel ahogy kellett volna és lehet, hogy az illető volt az igazi ?

Figyelt kérdés
Úgy értem pl, hogy egy pár voltatok, szakítottál vele, és akár nem azonnal , hanem évek vagy hónapok múlva jöttél rá, hogy lehet a legjobb dolog volt az életedben? Vagy barátok voltatok, és miközben nagyban csajoztál, közben jöttél rá, hogy ő az akit végig kerestél, de közben neki már lett párja? Én jelenleg az utóbbi helyzetben vagyok.... Egy éve minden nap azon agyalok, hogy mekkora barom vagyok.
2022. jan. 30. 08:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom előbb is észrevetted, hogy próbálnak manipulálni. Csakhogy a férfiak nagy része (nem mindenki) húzza a dolgot végtelenségig, mert addig is van szex! Te is azért nem raktad ki már az első hónapban a hölgyet, mert addig is volt melletted egy fix p*nci. Már csak akkor szakítasz te is ha van helyette másik, vagy ha már végképp nem bírod idegileg az illetőt. Van akinek a "békülős szex" miatt tart évekig az egyébként sz*r kapcsolata.

2022. jan. 30. 11:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 nem. Eleinte táv kapcsolat volt a dolog, és úgy elég nehéz kiismerni a másikat. Fix P*nci? Hát már bocs de nem az a fajta vagyok akinek el kell menni a szexért messzire. Ha akarnám lenne itt is. Szerettem, szerelmes voltam belé. Ennyire egyszerű. Nincs helyette másik, nem is volt. Inkább vagyok egyedül mint egy szar kapcsolatban😉
2022. jan. 30. 11:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább vagyok egyedül mint egy szar kapcsolatban"

Nagyon helyes. Te legalább nem vagy társfüggő. Én is inkább vagyok egyedül, minthogy csak szexre használjanak! :)

2022. jan. 30. 11:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi. Szerintem az tud boldog lenni egy kapcsolatban megfelelő társ esetén aki egyedül is tud boldog életet élni.

"Én is inkább vagyok egyedül, minthogy csak szexre használjanak! :)"

Vagy bank kártyának, vagy lelki szemetesnek, vagy szolgának.

Ilyen lett a világ. Nagyon meg kell szűrni kit engedsz közel magadhoz.

30+ igazából szerintem így a legkönnyebb, már van ember ismeretem és már okosan ismerkedem.

2022. jan. 30. 11:58
 15/20 anonim ***** válasza:
24%
Ui: Aloe first-et hogyan kell használni torok fájásra?
2022. jan. 30. 12:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Így, ahogy mondod! Hát még 40+-an!

Az a baj ezzel a "szűrővel", hogy egyre kisebb a lyuk a szitán! :)

Rá lehet szokni erre a nagyon alapos szitálgatásra.

Könnyű így végleg egyedül maradni....

Arról nem is beszélve ha olyan ember kell neked, akinek te nem kellesz (vagy csak időnként). Na, az még egy cifra helyzet.

2022. jan. 30. 12:08
 17/20 anonim ***** válasza:

#11 ez pont ugyanolyan gusztustalan komment volt mint amit az incelek szoktak írni a nőkről hogy azért nem szakítanak a bantalmazokkal mert ez kell nekik.

A komment alapján nő vagy.

Ha azt várod el hogy hozzánk nőkhöz normálisan álljanak neked is gondolkoznod kellene mielőtt kommentelsz.

2022. jan. 30. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
46%

15:

Ne nyálkahártyán, ember. :D Ez égési sérülésekre van.

2022. jan. 30. 12:14
 19/20 A kérdező kommentje:
A sztorim röviden, közös haveri társaság ismertetett össze minket,közben kiderült, hogy egy cégnél dolgozunk csak külön épületben, ebből lettünk barátok. Párszor lefeküdtünk, rengeteg mindenről tudtam vele beszélni, hol ő aludt nálam, hol én nála, röhejesen hangzik, de sokszor szó szerint befejeztük egymás mondatait. A paláne, hogy szép is, okos is, és még a szex is szinte tökéletes volt, a szokásos kezdeti bénázások után. Én ebben az időszakban zártam le egy 5 éves, nagyon viharos kapcsolatot, őszintén szólva érzelmileg ki voltam merülve, nem akartam mást csak a haverokkal lógni és a munkának élni egy kicsit, közben nekiálltam a másoddiplomámnak. Párszor célozgattam neki, illetve egyszer részegen szerelmet vallottam, de nem vett komolyan,mondván, hogy túl sokat ittam, utólag én is beijedtem és elvicceltük a dolgot. Közben voltak futó kalandjaim, de semmi említésre méltó, tudom, hogy ő is találkozgatott másokkal. Láttam rajta, hogy többet szeretne, én meg nem léptem. Azóta eltávolodtunk, felmondott, ( részben szerintem miattam ), kb 10 hónapja van pasija. Közös ismerősöktől megtudtam hol dolgozik, múltkor be is mentem hozzá, hogy beszélek vele, végül nem tettem. Ebben az állapotban vagyok jelenleg, próbáltam randizni párszor, alakul is valami, de minden nap eszembe jut. Ő tovább lépett, nem akarom zargatni, nem érzem hogy jogom lenne felforgatni az életét. Ennyi a történet, nem sikerült röviden leírni...
2022. jan. 30. 19:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Majd kihevered, azért nem akkora veszteség ez.
2022. jan. 30. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!