Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúktól kérdezem, hogy volt-e már olyan, hogy utólag jöttetek rá,hogy nem úgy bántál valakivel ahogy kellett volna és lehet, hogy az illető volt az igazi ?
Gondolom előbb is észrevetted, hogy próbálnak manipulálni. Csakhogy a férfiak nagy része (nem mindenki) húzza a dolgot végtelenségig, mert addig is van szex! Te is azért nem raktad ki már az első hónapban a hölgyet, mert addig is volt melletted egy fix p*nci. Már csak akkor szakítasz te is ha van helyette másik, vagy ha már végképp nem bírod idegileg az illetőt. Van akinek a "békülős szex" miatt tart évekig az egyébként sz*r kapcsolata.
"Inkább vagyok egyedül mint egy szar kapcsolatban"
Nagyon helyes. Te legalább nem vagy társfüggő. Én is inkább vagyok egyedül, minthogy csak szexre használjanak! :)
Ennyi. Szerintem az tud boldog lenni egy kapcsolatban megfelelő társ esetén aki egyedül is tud boldog életet élni.
"Én is inkább vagyok egyedül, minthogy csak szexre használjanak! :)"
Vagy bank kártyának, vagy lelki szemetesnek, vagy szolgának.
Ilyen lett a világ. Nagyon meg kell szűrni kit engedsz közel magadhoz.
30+ igazából szerintem így a legkönnyebb, már van ember ismeretem és már okosan ismerkedem.
Így, ahogy mondod! Hát még 40+-an!
Az a baj ezzel a "szűrővel", hogy egyre kisebb a lyuk a szitán! :)
Rá lehet szokni erre a nagyon alapos szitálgatásra.
Könnyű így végleg egyedül maradni....
Arról nem is beszélve ha olyan ember kell neked, akinek te nem kellesz (vagy csak időnként). Na, az még egy cifra helyzet.
#11 ez pont ugyanolyan gusztustalan komment volt mint amit az incelek szoktak írni a nőkről hogy azért nem szakítanak a bantalmazokkal mert ez kell nekik.
A komment alapján nő vagy.
Ha azt várod el hogy hozzánk nőkhöz normálisan álljanak neked is gondolkoznod kellene mielőtt kommentelsz.
15:
Ne nyálkahártyán, ember. :D Ez égési sérülésekre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!