Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már rá példa, hogy lebukott előttetek a barátnőtök, magyarán félredugott valakivel és ti épp rajtakaptátok vagy utólag visszahallottátok?
Haverommal volt a legdurvább eset.
Barátnője kiment Erasmusra Németországba, fél évre. A srác gondolta meglepi, kiment vonattal utána. Tudta, hogy hol lakik, este akart érkezni, mert hogy akkor biztos otthon van a lány. Rózsával a kezében felcsöngetett, a csaj kinyitotta, mert rendelt pizzát, azt hitte a futár az. Aztán a haverom volt, ő meg látta ahogy a barátnője egy szál köntösben van, a csávó meg boxerben sétál ki a szobából. Hát ami utána történt azt se a srác, se a pitsa nem tette ki az ablakba. Srác meg elment szállodába, másnap jött haza, csaj szüleinek elvitte a cuccait, lecserélte a számát, letiltotta mindenhonnan. A csaj hazajött utána, hogy beszéljék meg, de persze nem volt mit megbeszélni. Srácot kb másfél év után sikerült visszahozni az élők sorába. 23/F
Az előzőekhez képest szerencsés voltam. Éreztem, hogy valami gyanús és épp lehetőségem volt ránézni a facebookjára. Egy sráccal beszélgetett, akivel randit szervezett.
Reakció: Rájöttem, hogy felesleges bármelyik lányról is azt hinnem, hogy más. Teljesen egyformák és egyikben sem bízok meg, mert semmi értelme. A csajt természetesen kidobtam.
De hányszor...
Csatlakozom a #3-hoz.
Nincs két egyforma, de "mind" egyforma...
Nekem az egyik pasimnak a jóakaróim azt mondták mindenkivel összefekszem, azt mondta nem vette be, de biztosan zavarta, aztán rájött, még szűz is voltam.
A visszahallásokról meg kell győződni, néha a legjobb barátnők képesek keresztbe tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!