Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valakivel kapcsolatod volt (aki mint utólag kiderült nem független) aztán te voltál a világ k. rvájának kikiáltva?
Komolyan nem tűnt fel semmi?
Hogy sokszor nem ér rá, hogy nem veszi fel a telefont, az ünnepeken, és a hosszú hétvégéken nem találkoztok, stb.
Nem volt olyan, hogy ne vette volna fel a telefont. Hétvégén is találkoztunk, olyankor együtt is aludtunk. Hogy ezt a barátnőjével hogy meccselte le, az az ő titka. Egyébként meg nem vagyok az a fajta, aki állandóan hívogatja a pasit meg írogat neki, meg folyton együtt akar lenni vele. Mindig is megvolt a saját életem is. Ő jobban oda volt értem, mint én érte. Ezért nem, komolyan nem tűnt fel. A kérdés egyik részére sem válaszoltál ugyan első válaszoló, de azért köszönöm a meglátásod:)
Második. Szerencsére az én "konkurensem" egy felnőtt nő volt, aki az ő szíve csücskével rendezte le a dolgot. Nem ő terjesztette rossz híremet.
Első vagyok
Ha mindenképpen válaszokat akarsz:
Nem volt meg ilyen kapcsolatom, és férfiakat nem lekurv@zni szoktak. :)
Igen, egyszerűbb másra kenni a hibáinkat, de mivel majdnem mindenki ezt csinálja, senki nem hisz benne, hogy működne Bar lehet, vannak akiknek annyira kényelmes az álomvilág, hogy elkezdenek hinni benne.
Az általánosan elfogadott kapcsolati sémához képest te sem úgy álltál hozza a dologhoz elmondásod szerint, mint akinek ez a pasi annyira fontos lenne.
Találkoztatok néha, szexeltetek, elvoltatok, de amúgy mindenki élte a világat Ezt csináljak a szeretők
Ja, és akik lekurv@znak, azok valószínűleg tisztában voltak vele, hogy a pasi nem független.
Az úgy egy fokkal érdekesebb.
De! Te komolyan azt vártad, hogy miután lebukott azt mondja majd, hogy rád kívánt, elcsábított, és leszarta a feleségét.
Vannak ilyen gerinces emberek is, csak általában nem ők kúrnak félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!