Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanács a világ két legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanács a világ két legnagyobb idiótájának?

Figyelt kérdés

A történet a következő:

A barátnőm nem a legszebb lány a világon, (de persze nem csúnya). Az önbizalma a béka hátsója alatt volt, úgyhogy kitaláltam neki, hogy regisztráljon egy párkereső oldalra. Miután nem nagyon érdeklődtek utána, kicseréltem a profilképét egy másik (szebb) nőére és azt mondtam neki, hogy hódítsa meg a jelentkezőket a személyiségével. (Mert hogy a személye haláli!:)

Meg is jött a kívánt áttörés, már nem csak a képe miatt írtak neki, hanem saját maga miatt, amitől megjött az életkedve, elkezdett fogyózni, egészségesen élni. Van önbizalma és ezerszer jobban néz ki mint ez előtt! Aztán jött a gonosz ördög. Ráírt egy fiú, és napokig beszélgettek. A srác értelmes, jó képű, humoros. De végig mondta, hogy sokat csalódott már az ilyen oldalakban mert sokan nem azok, akinek mondják magukat. És persze barátnőm sem az, de ezt nem kötötte az orrára. Én úgy láttam, hogy kölcsönösen imádták egymás társaságát és ami fix, hogy barátnőmnek gyomoridege van napok óta mert a fiú akarja őt, de ugye ehhez találkozniuk kéne. Én mondtam neki, hogy menjen el és valljon színt, de attól fél, hogy kidobja a csávó. Rettenet ez az egész, de a probléma valós! :D Barátnőm folyton álmodozik, most háromszoros erővel tornázik és fut! Mi a megoldás hát? Én már kifogytam a tanácsokból. Kérlek titeket, ne pocskondiázzatok, elég idős vagyok már hozzá, hogy tudjam, röhejes a probléma, de sajnos attól még probléma. A tanácsokat előre is köszönöm!

2012. nov. 19. 12:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Biztassad csak, majd lecserél Téged! :)
2012. nov. 19. 12:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Most tulajdonképpen mi a kérdés? Elmondta a srác, hogy sokat csalódott, mert átverték, erre ti is átveritek.. mondhatom szép. Megérdemli az igazságot, aztán majd eldönti, hogy érdemes-e foglalkozni a barátnőddel, így is, hogy kiderül, hogy kevésbé szép(csúnya).
2012. nov. 19. 12:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Első: szerintem két csajról beszélünk, akik barátok, már a nevéből ítélve.
2012. nov. 19. 12:26
 4/12 anonim ***** válasza:

"fél, hogy kidobja a csávó"

Együtt sincsenek! :)

Én még online lerendezném a fickóval a nagy találkozás előtt.

Érdeklődnék nála, hogy mi a fontos neki. A kitett "fotóm" vonzza, vagy az, hogy jól el tudunk beszélgetni, van közös bennünk... stb.

Nem mennék el csak azért, hogy szemtől-szembe megalázzanak.

Megmutatnám előbb a valós fotóm.

2012. nov. 19. 12:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyetlen megoldás van: őszintének lenni. Kérjen randit, menjen el, és mondja el, mi történt. Ha tényleg tetszett neki, ad egy esélyt, ha nem, akkor le kell vonni a következtetéseket! Az oldalt meg törölném, és felfognám, ha már "elég idősek vagytok hozzá", hogy mások érzéseivel játszani szemétség!
2012. nov. 19. 12:34
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindennyiótoknak igaza van. Ezt veszettül elszúrtam!

Az utolsónak: Követendő a tanácsod! :)

Mentségemre szolgáljon, hogy jót akartam és el is értem. A barátnőm végre kilépett a depressziójából, végre összeszedte magát és már nőnek néz ki! :) Emellett visszajött az életkedve, a humora, a mosolya és minden ami megvolt, mielőtt begubózott! :) De ettől még ludas vagyok, nem vitás.

2012. nov. 19. 12:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Tanuljatok meg az orrotoknál tovább látni... eleve naiv feltételezés az, hogy majd a személyiségével valakit meghódít, és akkor minden szuper lesz, mert mindjárt bejön a képbe az a dolog, hogy azzal indított, hogy átverte a delikvenst - és ez nem egy szimpatikus személyiségjegy.

Én a helyében mindent bevallanék a srácnak, hátha... de ha nem lesz belőle semmi, akkor teljesen jogosnak gondolnám.

Utána pedig tiszta lappal indítanék. Nekem nem is kellene olyan pasi, aki nem önmagamért fogad el, külső-belső tulajdonságaim alapján. Kár szépíteni a tényeket, mert rövid úton úgyis minden kiderül, és nekem nem az a célom, hogy pasit fogjak mindenáron, hanem olyan szeretnék találni, akivel kölcsönösen el tudjuk fogadni egymást, minden szépítés nélkül.

Szóval én a helyetekben leszűrném a tanulságot, és tiszta lappal indítanék: valós képpel, valós adatokkal, rövid levelezés után mielőbbi találkozással. Csak így derül ki, hogy egymáshoz illenek-e a felek.

Egyébként az sem biztos, hogy a pasi olyan, mint amilyennek a barátnőd "megálmodta", sőt, egészen biztosan nem olyan. Az álmodozás helyett inkább a valóságban kellene élnie, érvényesülnie.

2012. nov. 19. 12:37
 8/12 A kérdező kommentje:

12:37

Köszönöm, igazad van. Hülye ötlet volt még végső kétségbeesésemben is.

2012. nov. 19. 12:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Azért szerintem egy próbát megér ezzel a pasival, szépen leírni neki mindent, azt is, hogy miért tettétek, illetve mellékelni egy valós fotót azzal, hogy ha ezek után nem akar semmit a fiú, azt is teljesen megérti a barátnőd.

Hátha ad egy esélyt a fiú... ha nem, akkor jön a tiszta lap!

2012. nov. 19. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Találkozás előtt készíts egy képet a barátnődről, és küldjétek el a pasinak. Ha már átvertétek valamennyire szegénykét, akkor legalább ne rángassátok el feleslegesen egy kínos randira. 1 képet megérdemel.

amúgy ha a pasi az intelligensebb fajtához tartozik akkor friss kép, illetve fb leinformálás előtt semmiképp se fog találkozni a barátnőddel!

Lehet tudni milyen képet tettél ki? pl valami celeb, vagy filmsztár csajért?!

Pasit se értem hogy hogy mehet bele valakivel találkozó szintjéig akiről még 1 képet se látott.

2012. nov. 19. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!