Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanács a világ két legnagyobb idiótájának?
A történet a következő:
A barátnőm nem a legszebb lány a világon, (de persze nem csúnya). Az önbizalma a béka hátsója alatt volt, úgyhogy kitaláltam neki, hogy regisztráljon egy párkereső oldalra. Miután nem nagyon érdeklődtek utána, kicseréltem a profilképét egy másik (szebb) nőére és azt mondtam neki, hogy hódítsa meg a jelentkezőket a személyiségével. (Mert hogy a személye haláli!:)
Meg is jött a kívánt áttörés, már nem csak a képe miatt írtak neki, hanem saját maga miatt, amitől megjött az életkedve, elkezdett fogyózni, egészségesen élni. Van önbizalma és ezerszer jobban néz ki mint ez előtt! Aztán jött a gonosz ördög. Ráírt egy fiú, és napokig beszélgettek. A srác értelmes, jó képű, humoros. De végig mondta, hogy sokat csalódott már az ilyen oldalakban mert sokan nem azok, akinek mondják magukat. És persze barátnőm sem az, de ezt nem kötötte az orrára. Én úgy láttam, hogy kölcsönösen imádták egymás társaságát és ami fix, hogy barátnőmnek gyomoridege van napok óta mert a fiú akarja őt, de ugye ehhez találkozniuk kéne. Én mondtam neki, hogy menjen el és valljon színt, de attól fél, hogy kidobja a csávó. Rettenet ez az egész, de a probléma valós! :D Barátnőm folyton álmodozik, most háromszoros erővel tornázik és fut! Mi a megoldás hát? Én már kifogytam a tanácsokból. Kérlek titeket, ne pocskondiázzatok, elég idős vagyok már hozzá, hogy tudjam, röhejes a probléma, de sajnos attól még probléma. A tanácsokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!