Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kérlek, valaki segítsen!!!! T...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek, valaki segítsen!!!! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tegnap egy hosszú üzenetben "szakítottam" a "párommal". Azért írtam idézőjelben, mert nem jártunk még, viszont nem is jöhetett egyikünknek sem más szóba.

1,5 éve ő elmondta, hogy bejövök neki, de elutasítottam. Kb. 3x.

Aztán múlt héten bevallottam, hogy kedvelem, és ő is engem.

Az elmúlt hétben nagyon kezdeményezett, próbált megcsókolni, tegnap megfogtam a kezét, simogatott, ölelgetett... Keresett minden szünetben, érdeklődött, és tudom, nagy lelki erő kellett neki ezekhez.

Viszont tegnap egy hosszú üzenetben leírtam neki, hogy nekem ez akármennyire is fáj, nem megy.

Ezek után letiltott, mindenhol.

Teljesen megértem az ő érzéseit. Nem szerettem volna kihasználni, nagyon szeretem, és emberileg, barátilag is elfogad, és én is őt.

Viszont mikor megölel, kezdeményez a kiszemeltünk, érezni kéne a bizonyos pillangókat, nem?

Én nem éreztem semmit, pedig tudom, hogy kéne. Féltem, és van bennem egy gát. Viszont senki iránt sem érzek semmit. Lelkileg sírok, de egy könny sem jön. Ő volt a 2 barátomból az egyik. A legjobb barátnőm meg nem támogat, és magamra maradtam. Mindenhogyan.

Üres vagyok, és nem érzek semmit.

Se boldogságot, se bűntudatot, se szomorúságot, sem hiányt. Mintha ez nem én lennék. Mintha minden egy álom lenne, mindenkivel benne, és amikor a tükörbe nézek, szinte egy idegent látok. A hang, ami itt van a fejemben, az nem az, aki visszanéz rám a tükörből. Szét vagyok esve. Fuldoklom.

Étvágyam nincs, és motivációm semmihez.

Bánt a dolog, ami köztünk történt, de olyan közömbös vagyok. Pedig nem ezt kéne éreznem.

És azért "szakítottam" vele, hogy ne fájdítsam a szívét tovább. Jobbat érdemel... Próbáltam az elmúlt hétben ellazulni, örülni a dolgoknak, de kimutatni sem tudom, érezni sem. És ő is megérezte ezt, pedig nem így kéne lennie... Magamra sem ismerek... Nem tudom mi tévő legyek, elfáradtam, pihenni akarok. Fáj. Mar a fájdalom. Mindennel kapcsolatban.

Tom Odell-Another love c. dalából ez lenne az, amit nem tudok megfogalmazni. Csak vagyok.

,,And if somebody hurts you,

I wanna fight

But my hands been broken

One too many times

(...)

And I wanna sing a song

That'll be just ours

(...)

And I wanna cry

I wanna fall in love

But my tears have been used up"

Szörnyű ember vagyok, és elmarom magam mellől az embereket. Azokat, akiket igazán szeretek.

Szeretnék sírni, boldog lenni, élvezni az életet, de csak szenvedek.

2022. jan. 15. 10:20
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

A pszichológus??

Hát felvetettem neki, hogy talán borderlineom van(több jel miatt gondoltam), de diagnózis még nincs semmiről

2022. jan. 17. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!