Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, kérlek szépen, akinek ideje van olvassa el és segítsen?

Figyelt kérdés

Van egy közel 6 éves párkapcsolatom, 4 éve együtt élünk. Az elmúlt 1-2 év nem volt túl fényes. Rengeteg vita, féltékenykedés. Egyszer meg is csalt még a kapcsolat elején, ebből adódott a viták 80% később.

Ma már nincs vita, inkább elvagyunk egymás mellett. Mint két lakótárs, de ha baja van a másiknak mégis aggódunk.

De nem érzem boldognak magam és ha egyszer azt kérné, de nem fogja, legyek a felesége, azt hiszem nem tudnék igent mondani. :(

Valahol azt érzem, lelki társam, mert jól össze vagyunk szokva, ezért félek az elhagyástól.

Most viszont az új munkahelyemen megismertem valakit. Azonnal kiszúrt engem, nem rég levélben megkeresett, elég egyértelmű volt a téma, mit akar, megismerni, találkozni és beszélgetni velem.

Ő az én korosztályom és nagyon vonzó férfinak találom, míg a párom 15 évvel idősebb. Valahogy nem érzem azt, hogy valaha lesz közös gyerek, család, ő nem vágyik erre, én igen.

Most elgondolkodtam azon, hogy nem vagyok boldog, ez a srác pedig kész főnyeremény, lehet életem boldogságát bukom el, ha hagyom elmenni.

Ti mit tennétek? Nem ez alapján döntök, pusztán kíváncsi vagyok , hogyan vélekedtek erről, és kérlek ne piszkáljatok. Soha nem csaltam meg a párom és nem áll szándékomban megtenni.

24/N

2011. dec. 31. 06:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha egy kapcsolatban több mint fél éve nem érzed jól magad akkor érdemes váltani. Az idő amit együtt töltöttetek sok, szóval rendbekellett volna már jönnie a dolgoknak amennyiben megoldható...Ha jó lenne a kapcsolat akkor nem kéne,hogy esélyt adj a másiknak. De igy? Bizonytalanból bizonytalanba. Én azt mondom kockáutass amig teheted hátha ő más lesz de lehet nagy csalódást fog okozni. Ki tudja mit hoz a jövö. A jelenlegi párod is okozhat még fájdalmat......
2011. dec. 31. 06:22
 2/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnos akiben ennyi aggodalom/kétség merül fel a párja iránt, annak már a szíve elvágyódik máshova, én még fiatalabb vagyok nálad de talán elhiszed ha azt mondom, h semmi nem tart örökké. Sajnálom, h már ennyire kétségbe vagy esve ez miatt. Sajnos ebben a helyzetben mindenképpen racionálisnak kell maradnod mert ugyan már nem a párod felé húz a szíved, azért az a 6 év mégiscsak 6 év. Én azt érzem rajtad te nem az elhagyástól félsz, hanem ha te mész magadtól akkor már nem lesz az a megszokott dolog amiben eddig voltál. Tudod nehezebb lesz úgy hiszen a párodnak szerintem jelenleg elmondhatsz mindent. A másik férfiról meg annyit, h szerintem ez egy fellángolás dehát ezt neked kell eldöntened. Az meg h mit veszíthetsz egy 2 oldalú érme. Mivan ha a másik meg 2 hónap után bemondja az unalmast? Tudom ezzel most nem sokat segítettem de remélem segített valamennyit.

22/f

2011. dec. 31. 06:25
 3/13 anonim ***** válasza:
új pasira voksolnék..
2011. dec. 31. 06:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek a több éves együttjárásokban. Ha eddig nem kérte meg a mostani párod a kezedet, akkor nem is fogja. Ha valaki igazám szerelmes, minél előbb meg akarja "szerezni" a kedvesét. Ti igazából csak jól elvagytok, a megszokás tart össze benneteket. Ne azzal legyél akivel le tudod élni az életed, hanem azzal aki nélkül nem!

Még fiatal vagy úgyhogy én a helyedben belevágnék az új szerelembe!

2011. dec. 31. 06:44
 5/13 anonim ***** válasza:

"Soha nem csaltam meg a párom és nem áll szándékomban megtenni. "

Hát, akkor erre mit mondjak??

Marad minden a régiben...

2011. dec. 31. 07:05
 6/13 anonim ***** válasza:
megerdemelnel egy eselyt a boldogsagra, tehat az uj pasi
2011. dec. 31. 08:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Én hasonló cipőben jártam másfél évvel ezelőtt. Akkori barátommal 4 éve voltunk együtt, 2 éve együtt éltünk, de ő nem volt hűséges, volt, hogy megütött, én nem bíztam benne. Megismertem egy srácot, beleszerettem, mert megértettük egymást. Ő messze volt, az ország másik végén, így amikor szakítottam a barátommal, és összejöttem vele, elbizonytalanodtam, mert a barátom elkezdett teperni utánam. Mindent megtett, amire vágytam, elüldözte mellőlem ezt a srácot. 1 évig nem szólt hozzám, alig beszéltünk. Nem csak a szerelmemet vesztettem el, hanem a legjobb barátomat is személyében. Majd nagy boldogságomra ez a srác a nyáron újra esélyt adott nekem. Igaz, mindketten megszenvedjük a távkapcsolat hátrányait, mindkettőnknek változni kell, de boldogok vagyunk. 4 hónapja vagyunk együtt, az exemmel pedig minimális szinten tartom a kapcsolatot.

Én azt ajánlom, ha azt érzed, hogy a másik mellett lennél boldog, ne habozz. Mert akkor az a helyes döntés, mindegy mennyire ragaszkodsz a régi barátodhoz.

2011. dec. 31. 08:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Te nem kérdezted már ezt vmelyik nap? Ha nem, neked is ugyanazt tom leírni: bármit is írunk, dobni fogod a pasidat az új miatt, mert az jobban néz ki.
2011. dec. 31. 08:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Így látatlanban az újra voksolok.

Vannak dolgok, amiket nem érdemes megjavítani.

08:36:

Szervusz, Black! Kezdem azt hinni, hogy a gyk-n való sírásból keresed a kenyered :)

2011. dec. 31. 08:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy boldog,mondd el a párodnak,és lépj tovább.
2011. dec. 31. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!