Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, kérlek szépen, akinek ideje van olvassa el és segítsen?
Van egy közel 6 éves párkapcsolatom, 4 éve együtt élünk. Az elmúlt 1-2 év nem volt túl fényes. Rengeteg vita, féltékenykedés. Egyszer meg is csalt még a kapcsolat elején, ebből adódott a viták 80% később.
Ma már nincs vita, inkább elvagyunk egymás mellett. Mint két lakótárs, de ha baja van a másiknak mégis aggódunk.
De nem érzem boldognak magam és ha egyszer azt kérné, de nem fogja, legyek a felesége, azt hiszem nem tudnék igent mondani. :(
Valahol azt érzem, lelki társam, mert jól össze vagyunk szokva, ezért félek az elhagyástól.
Most viszont az új munkahelyemen megismertem valakit. Azonnal kiszúrt engem, nem rég levélben megkeresett, elég egyértelmű volt a téma, mit akar, megismerni, találkozni és beszélgetni velem.
Ő az én korosztályom és nagyon vonzó férfinak találom, míg a párom 15 évvel idősebb. Valahogy nem érzem azt, hogy valaha lesz közös gyerek, család, ő nem vágyik erre, én igen.
Most elgondolkodtam azon, hogy nem vagyok boldog, ez a srác pedig kész főnyeremény, lehet életem boldogságát bukom el, ha hagyom elmenni.
Ti mit tennétek? Nem ez alapján döntök, pusztán kíváncsi vagyok , hogyan vélekedtek erről, és kérlek ne piszkáljatok. Soha nem csaltam meg a párom és nem áll szándékomban megtenni.
24/N
24 vagy. Ennyi infó alapján a legjobb döntés az h nem temeted magad élve a párod mellé! Őt akkor is szeretheted barátilag, ha külön lesztek. Az új fiú elsőre tökéletesnek tűnik, de sanszos h nem az. Viszont elképzelhető h mégis, illetve h az utánalevő majd az lesz!
A legrosszabb döntés az lenne ha vele maradnál, kényelemből. A párod jól meglesz egyedül is, vagy talál majd magának valakit.
Szerintem ha ezt elszalasztod egész életedben bánni és sajnálni fogod, még akkor is ha ez az új fiú csak egy szélhámos tróger! Szóval, ha már mindketten csak elvagytok egymás mellett akkor jobb szétmenni, minthogy az elkövetkező 10-20 évet is ilyen boldogtalanságban éld le!
Sziasztok!
Először is, boldog új évet előre is mindenkinek!
Másodszor, ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam, de dolgoznom kellett. Most megcsinálom a vacsit és este írok.
Na itt is vagyok. Nem tudom mi lenne helyes.
Félek, hogy rossz döntést hozok. Valaki írta a külsőt, nem fogok hozzá szaladni, csak mert fiatalabb és vonzó, ez édes kevés egy komoly kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!