Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kérlek szépen segítsen rajtam...

Kérlek szépen segítsen rajtam valaki, mert bele pusztulok. Hogy tudnám elfelejteni? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Vagy egy fiú (18). Tök jó tanuló, és a "nagymenők" közé tartozik. Beszéltem vele egy kèt mondatot, nem valami nyitott és kedves. Teljesen megszerettem , úgy érzem, napról napra jobban fáj szeretni és tudom, hogy esélytelen vagyok, mert a haverjai miatt sem jönne velem össze, mert ugye én Nem vagyok "menő", de olyan jó lenne hallani a hangját, tudni, hogy jól van.. Elveszek a pillanatban amikor meglátom,az idő csak elillan, és ha csak egy kívánságom lehetett volna, az lett volna, hogy itt legyen mellettem.. De ennek semmi esélye mert egy kedves volt barátnőm, akiben megbíztam, nagyon beégetett nála, pedig tudta, hogy szeretem és amikor meglát a haverjaival együtt elkezd röhögni. Úgy érzem ezt már nem bírom elviselni, mert egyszer reményt ad, aztán eltipor.. Ha nincsenek ott a haverjai teljesen más.. Nem tudom mit tegyek.. Néha úgy érzem nincs semmihez erőm, aztán legszívesebben ordítanék, hogy mindenki tudja meg, hogy SZERETEM! Kérlek segítsetek.
2014. ápr. 17. 19:34
 1/5 A kérdező kommentje:
15/L és légyszi ne írjátok h fellángolás stb. Mert ez már egy éve megy és érzem, hogy ez szerelem, eddig senki iránt nem éreztem.:((((( e
2014. ápr. 17. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Rövid időn belül úgy fogsz erre az egészre visszagondolni, hogy "bakker, én teljesen hülye voltam?"
2014. ápr. 17. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Az idő majd segít ezen.
2014. ápr. 17. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, ha csak annyira tapló hogy ahaverjai kedvéért ha velük van megalázza az embereket nem érdemel meg egy ilyen kedves aranyos, érzelmes lányt mint te :) hidd el jobbat érdemelsz. valahogy próbálld elterelni róla a gondolataid, játsz, olvass akármi ami közben nem tudsz rajta agyalni :) hidd el idővel 1-2 hét/hónap már nem fog annyira fájni, és gondolj arra mennyire tapló tud lenni a srác, ha együtt vagytok teszi neked a szépet mások előtt meg beéget, jobbat érdemelsz te ennél sokkal!!! ha elgyengülnél csak írj privit ha kell lelki fröccs és tüzeld fel magad ellene! :) sok sikert :)
2014. ápr. 17. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
19:39es vagyok, am ha valami, tényleg beszéllgetni akarsz vagy már nem bírnád megállni h ne írj neki írj nekem nyugodtan ha tudok segítek, énis átéltem már hasonlot. vagy bármi :) nyugodtan :)
2014. ápr. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!