Mennyi idő alatt lehet elfelejteni egy beteljesületlen szerelmet és hogyan? És hogy lehetséges az, hogy ilyen mocskosul fáj, ha egyszer gyakorlatilag semmi sem történt? Volt már valakivel ilyen?
9 hónapja nem láttam, 5 hónapja egy árva szót se beszéltünk semmilyen formában. Még mindig minden nap rá gondolok, és hiányzik. Szóval ennél több idő, de nyilván személye válogatja. Én elég ragaszkodó és monogám típus vagyok.
Még annyit hozzáteszek, hogy nem ábrándozásról van szó, én minden erőmmel azon vagyok, hogy elfelejtsem, próbálok nyitott lenni, hátha találok valaki mást, aki megmozgat bennem valamit. Próbálok rá haragudni is. Részben okkal, részben mondvacsinált dolgok miatt, hogy könnyebb legyen. Neki már nem ártok vele.
Igen volt. Sehogy. Nem beszélsz róla és majd megszokod. Elfelejteni csak úgy lehetne ha amnéziád lenne.
Nekem kb. egy év kellett, hogy hozzászokjak de még mindig elég erősen fellángol néha. Nem tudok mit tenni, a következő lány ezt kénytelen lesz elfogadni. Így jöttem rá, hogy egy fiú simán szerethet több lányt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!