Nagyon érzékeny, érzelmes, félénk fiú vagyok és hát ronda is, lehetséges, hogy valaha nekem is eljön a boldogság?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 14:05
1/11 anonim válasza:
Hát, ha abbahagyod a rinyálást az oldalon és elkezdesz élni, lehetséges.
2/11 anonim válasza:
Amíg rinyálsz, addig nem valószínű.
3/11 anonim válasza:
Amíg ilyen tapló emberek vannak a világon, mint az első válaszolók, meg majd az utánam következők, addig nem valószínű.
5/11 anonim válasza:
na mert a nőknek barátnő kell, mi?
6/11 anonim válasza:
ez nem taplóság.... az önsajnálat semmire nem jó.... ha ronda vagy tegyél ellene, és ne itt sirj, mert ezzel semmit nem érsz el
7/11 anonim válasza:
Ahogy a 3 as írta,hasonlóan látom .Undorító válasz írók vannak.Isten mentsen meg tőlük ,sokkal jobban jársz .
8/11 anonim válasza:
Mert mit jelent az élni szó első? Elmegy kondizni mint másik 200 ember? Elmegy ismerkedni, ahol valószínűleg sokan visszautasítják majd, mert nem menő gazdag csávó, ezáltal még inkább lejjebb süllyed az önbizalma. Ez az élet a te olvasatodban?
10/11 anonim válasza:
Gondolt erre a rosseb, nyolcas. Nem azt mondtam neki, hogy álljon be birkának és szürküljön, mint szamár a ködben. Élni. Megmoccanni a gép mellől, keresni magának valami hobbit, amit szeret, és amitől önbizalma lesz. Keressen magának munkát, amit nem rühell. Képezze magát, tanuljon. Járjon el szórakozni. - nem, öregem, nem kocsmába és diszkóba.
Egy csöpp kreativitás kell az élethez. Ha ennyi sincs benne, hogy magától kitalálja, nem csodálkozom, miért boldogtalan és unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!