Mennyi időre van szükség ahhoz hogy megszeressek valakit úgy hogy közben valaki mást szeretnék elfelejteni?
Figyelt kérdés
El szeretnék felejteni egy olyan embert, akit szeretek, de már nem akarom többé szeretni. Van most egy srác, aki udvarol nekem, nagyon jó fej, jól érzem magam a társaságában és látom rajta hogy nagyon tetszem neki. Szerintetek idővel kialakulhat irányába valamiféle vonzalom a részemről? Vagy ezt érezni lehet már első alkalommal? Adjak esélyt ennek az egésznek, hátha megfog majd valami benne ha jobban megismerem?2014. márc. 15. 11:38
1/3 anonim válasza:
Ha jól érzed magad vele, akkor az már jó alap. Hagyd hogy megmutassa milyen ember és mire képes. Ahhoz, hogy rendesen megismerd és szeretni tudd sok együtt töltött idő kell. A lényeg, hogy ne állíts falakat kettőtök közé és hagyd megtörténni azokat a dolgokat, amiknek meg kell történnie. Másképp nem megy.
További szép napot! :)
2/3 anonim válasza:
A válasz ott van a leírásban. Én a helyedben mindenképp adnék neki esélyt. Ha elhajtod később bánhatod. De! Ha összejössz vele akkor azt ne azért tedd, hogy elfelejts valakit hanem azért mert megpróbálnád vele.
3/3 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. Kicsit nyugdíjas, de ajánlanám a kérdésedre feleletként Máté Péter: Egyszer véget ér című számát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!