Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Nektek miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek miért van szükségetek egy nőre?

Figyelt kérdés

Most tekintsük el a szextől, ami ugye létfontosságú. De emellett, miért akartok magatok mellett egy nőt?

Mert én nőként pl. azért vágyom egy férfira, hogy mellette biztonságban érezhessem magam (nem anyagi biztonságra gondolok!),olyan biztonságérzetet érzek, ha van mellettem egy férfi, jóban-rosszban legyen mellettem egy társ, akivel osztozom örömben-bánatban stb...

2014. febr. 14. 14:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs szükségem nőre; nem vagyok kapcsolatfüggő.
2014. febr. 14. 14:32
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A kutyát is sokan szeretik még sincs szükségem rá.
2014. febr. 14. 14:33
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem összekeverendő azokkal, akik mindig maguk mellett akarnak valakit, mindegy, csak legyen valaki...

Hanem arra értem, hogy a "nagy Ő"-re miért van szükségetek?

2014. febr. 14. 14:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ŐK-et ismerek.
2014. febr. 14. 14:36
 5/18 anonim ***** válasza:
63%
Nem nekem kell főzni és takarítani
2014. febr. 14. 14:37
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Nekem azert van szuksegem egy noi tarsra, mert O tudja megteremnteni az otthon meleget, O tartja ossze a csaladot, O gondoskodik rolunk es apolja a sebeinket, mert szuksegem van a noiessegre, a finomsagra, a kellemessegre ...

... ennek fejeben en igen is megteremtek mindent, megfelelo otthonrol es annak biztonsagarol gondoskodom, tenyeremen hordozom, halaval csokolom meg a dolgos kezet, szamithat ram es szamitok ra.

Azt hiszem eleg regimodi vagyok mar, de en ilyen nevelest kaptam.

2014. febr. 14. 14:37
 7/18 A kérdező kommentje:

Leginkább azok válaszára lennék kíváncsiak, akik komoly kapcsolatot akarnak, és elég érettek. Akik már az igazit akarják maguk mellett tudni.

Légyszíves, csak ők válaszoljanak!

Szóval, mire van szükségetek? Mit akartok, hogy egy nő megadjon Nektek?

(Kort is írhattok!)

2014. febr. 14. 14:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Nincs szükségem nőre a boldoguláshoz, mindent megoldok egyedül. Csak néha jó lenne valakihez odabújni, de múló állapot.
2014. febr. 14. 14:40
 9/18 anonim ***** válasza:
59%
Egy amolyan "lelki támasz". Amióta nincs barátnőm, mindentől depressziós tudok lenni. Ez az állapot viszont kihat az ismerkedésre is sajnos.
2014. febr. 14. 14:42
 10/18 ASOT ***** válasza:
59%
Mert nem szeretek egyedül aludni, félek a sötétben, és egy nő biztonságot nyújt ez ügyben éjszaka.
2014. febr. 14. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!