Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek miért van szükségetek egy nőre?
Most tekintsük el a szextől, ami ugye létfontosságú. De emellett, miért akartok magatok mellett egy nőt?
Mert én nőként pl. azért vágyom egy férfira, hogy mellette biztonságban érezhessem magam (nem anyagi biztonságra gondolok!),olyan biztonságérzetet érzek, ha van mellettem egy férfi, jóban-rosszban legyen mellettem egy társ, akivel osztozom örömben-bánatban stb...
hogy szeretve legyek és így nyilván ő is, és legyen puncika is
F20
Most mivel ilyen hangulatban vagyok ilyen választ adok. Elsősorban nekem legjobban egy párkapcsolatból az hiányzik, hogy a nő főzzön rám.
Minden mást megcsinálok, mosok, mosogatok és takarítok (egyébként is én csináltam anno, mikor még nem voltam egyedülálló), de főzni egyszerűen nem tudok sajnos.
Persze más tekintetben is jó lenne egy barátnő, de most inkább csak fárasztana, mint boldoggá tenne.
Mert jó vakakihez hozzábújni, jókat beszékgetni, hülyéskedni.
Aki vár, szeret.
Hogy ott van valaki és fontosak vagyunk egymásnak, nem vagyunk egyedül. Talán ez a legfontosabb.
Meg még van egy két apróság részemről... :D
35 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!