Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Nektek miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek miért van szükségetek egy nőre?

Figyelt kérdés

Most tekintsük el a szextől, ami ugye létfontosságú. De emellett, miért akartok magatok mellett egy nőt?

Mert én nőként pl. azért vágyom egy férfira, hogy mellette biztonságban érezhessem magam (nem anyagi biztonságra gondolok!),olyan biztonságérzetet érzek, ha van mellettem egy férfi, jóban-rosszban legyen mellettem egy társ, akivel osztozom örömben-bánatban stb...

2014. febr. 14. 14:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak szex, és más semmi.
2014. febr. 14. 14:51
 12/18 anonim ***** válasza:

hogy szeretve legyek és így nyilván ő is, és legyen puncika is

F20

2014. febr. 14. 14:57
 13/18 Szergej55 ***** válasza:
Lelki társnak, akivel megoldhatóak mind az egyéni, mind a közös problémák.
2014. febr. 14. 15:18
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
Nekem a szexen kívül nincs szükségem nőre!!! Nekem nem kell a gatyámat mossa, nem kell főzzön rám, nem kell hogy folyton nyavalyogjon, hogy ezt vegyél nekem meg azt, ide vigyél el meg oda, meg hogy most új szekrényt vegyünk, meg új függönyt, meg egyébként is porszívózni kellene, ja meg kifesteni a lakást, meg most minek mész el a barátaiddal?, meg már megint futni mész meg biciklizni? Tegnap is voltál. Biztos valami csaj van dologban, tegnap is majd kiestél az autóból amikor átmentt az a nő előttünk... És a többi és a többi, a végtelenségig... No, nekem ez NEM KELL!!! Inkább halok meg magányosan, de nem fogom más életét élni. Mert hát a csajok ezt akarják!!!
2014. febr. 14. 15:26
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

Most mivel ilyen hangulatban vagyok ilyen választ adok. Elsősorban nekem legjobban egy párkapcsolatból az hiányzik, hogy a nő főzzön rám.

Minden mást megcsinálok, mosok, mosogatok és takarítok (egyébként is én csináltam anno, mikor még nem voltam egyedülálló), de főzni egyszerűen nem tudok sajnos.

Persze más tekintetben is jó lenne egy barátnő, de most inkább csak fárasztana, mint boldoggá tenne.

2014. febr. 14. 16:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Bennem sok szeretet van, és adni szeretnék a nőnek önzetlenül sok mindent, kedvességet, figyelmet, biztonságot. Sajnos még nem volt kapcsolatom, egyetlen egy lányt tudtam eddig elfogadni, de ő fél év után azt mondta, nem kell neki a szeretetem. Ezek után az önzetlenségem megcsappant, és ezért egy dolgot én is elvárok: szintén a biztonságot, hogy lehessen vele közös jövőt építeni, biztos talajra. 23/F
2014. febr. 14. 18:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Mert jó vakakihez hozzábújni, jókat beszékgetni, hülyéskedni.

Aki vár, szeret.

2014. febr. 14. 19:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Hogy ott van valaki és fontosak vagyunk egymásnak, nem vagyunk egyedül. Talán ez a legfontosabb.

Meg még van egy két apróság részemről... :D

35 / F

2014. febr. 14. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!