Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek, valaki segítsen!!!! Ti mit tennétek?
Sziasztok. Tegnap egy hosszú üzenetben "szakítottam" a "párommal". Azért írtam idézőjelben, mert nem jártunk még, viszont nem is jöhetett egyikünknek sem más szóba.
1,5 éve ő elmondta, hogy bejövök neki, de elutasítottam. Kb. 3x.
Aztán múlt héten bevallottam, hogy kedvelem, és ő is engem.
Az elmúlt hétben nagyon kezdeményezett, próbált megcsókolni, tegnap megfogtam a kezét, simogatott, ölelgetett... Keresett minden szünetben, érdeklődött, és tudom, nagy lelki erő kellett neki ezekhez.
Viszont tegnap egy hosszú üzenetben leírtam neki, hogy nekem ez akármennyire is fáj, nem megy.
Ezek után letiltott, mindenhol.
Teljesen megértem az ő érzéseit. Nem szerettem volna kihasználni, nagyon szeretem, és emberileg, barátilag is elfogad, és én is őt.
Viszont mikor megölel, kezdeményez a kiszemeltünk, érezni kéne a bizonyos pillangókat, nem?
Én nem éreztem semmit, pedig tudom, hogy kéne. Féltem, és van bennem egy gát. Viszont senki iránt sem érzek semmit. Lelkileg sírok, de egy könny sem jön. Ő volt a 2 barátomból az egyik. A legjobb barátnőm meg nem támogat, és magamra maradtam. Mindenhogyan.
Üres vagyok, és nem érzek semmit.
Se boldogságot, se bűntudatot, se szomorúságot, sem hiányt. Mintha ez nem én lennék. Mintha minden egy álom lenne, mindenkivel benne, és amikor a tükörbe nézek, szinte egy idegent látok. A hang, ami itt van a fejemben, az nem az, aki visszanéz rám a tükörből. Szét vagyok esve. Fuldoklom.
Étvágyam nincs, és motivációm semmihez.
Bánt a dolog, ami köztünk történt, de olyan közömbös vagyok. Pedig nem ezt kéne éreznem.
És azért "szakítottam" vele, hogy ne fájdítsam a szívét tovább. Jobbat érdemel... Próbáltam az elmúlt hétben ellazulni, örülni a dolgoknak, de kimutatni sem tudom, érezni sem. És ő is megérezte ezt, pedig nem így kéne lennie... Magamra sem ismerek... Nem tudom mi tévő legyek, elfáradtam, pihenni akarok. Fáj. Mar a fájdalom. Mindennel kapcsolatban.
Tom Odell-Another love c. dalából ez lenne az, amit nem tudok megfogalmazni. Csak vagyok.
,,And if somebody hurts you,
I wanna fight
But my hands been broken
One too many times
(...)
And I wanna sing a song
That'll be just ours
(...)
And I wanna cry
I wanna fall in love
But my tears have been used up"
Szörnyű ember vagyok, és elmarom magam mellől az embereket. Azokat, akiket igazán szeretek.
Szeretnék sírni, boldog lenni, élvezni az életet, de csak szenvedek.
"Viszont mikor megölel, kezdeményez a kiszemeltünk, érezni kéne a bizonyos pillangókat, nem?"
Ennél nem olvastam tovább, mert hatalmas tévhitben vagy... Tini szerelem, meg "szerelem első látásra" esetén kéne csak ezt érezned azonnal. Mindkettő felszínes, csak testi vonzalmon alapul.
inden más, komoly ismerkedés esetén akár 2 hónap is eltelhet mire megismered a másikat, és a belső érétkei alapján érzelmek kialakulnak.
1,5 éve ismerjük egymást. Mindent tudunk egymásról. 1,5 év alatt bontakozott ki a dolog. Nem testi alapon. Részemről biztosan nem, én a személyiségét szeretem.
Viszont kérlek, olvasd tovább, ott van a lényeg.
Nem érted #5.
Nem sajnálatot kérek.
Szeretem őt(vagyis azt hiszem).
Akarnám szeretni, megadni neki mindent, boldoggá tenni, mert megérdemli. De nem tudom, és nem tudom miért.
Olyan, mintha meg akarnám ölelni, de nincs karom. Akarom, szeretném, gondolok rá, de nem tudom.
Mivel 1,5 éve ismered, nem egy idegen emberről van szó. Vannak érzéseid felé, ez abból is látszik, hogy bánt téged az ami történt.
Szerintem részedről ez egy barátság. A másik többet érez. Téged az bánt hogy emberileg megbántottad, nem akarod elveszíteni, de nem érzed azt amit szeretnél, hogy ebből párkapcsolat legyen.
Ha úgy érzed, hogy nincs meg az a "bizonyos kémia" részedről, és te csak barátként tudnál rá tekinteni, akkor ezt nem szabad erőltetni.
Én egyébként ezért sem hiszek a férfi-női barátságban, mert előbb vagy utóbb az egyik fél többet akar a másiktól.
Szóval te most egy barátot veszítettél és ezért érzed rosszul magad.
Nem azt mondtam, hogy nem jön be a külsője, hanem azt, hogy nem az a legfontosabb, ami miatt bejön.
#7. lehet igazad van. Beszélek majd a pszichológussal erről.
Csak fáj, hogy egyedül vagyok. Hogy nincs kire számítani. Nincs kivel beszélgetni, akar a semmiről, akár mindenről, akinek nem számít a pénz, aki mellett önmagam lehetek... Teljesen mindegy milyen nemű.
Próbálkozom, de olyan semmilyen ember vagyok. De nem tudom miért, sosem voltam ilyen.
#1. szenvedek. Hosszú,hosszú évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!