Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem értem😅?
Van egy párapcsolat, én vagyok a férfi. Járunk 6-8hónapja és a barátnőm tudja hogy nekem mik azok amik nem férnek bele pl exekkel írogatás...stb
Szóltam neki 2x a 6-8honap alatt, hogy nekem ezt ne.. Amikor 3.x chatelgetett az exével szakítottam vele (tilt mindenhol). Most azt kapom, hogy én őt megvezettem, csalódott...stb Most ilyenkor mi van? O amikor mondta hogy neki mi nem én úgy csináltam hogy jó legyen, amikor én mondok valamit akkor csak csinálja és ha kirakom akkor még neki áll feljebb? Találkozott már valaki ilyen esettel?
F
20#
Én jóban vagyok férfiakkal. Szabadidőben tok jokat lehet velük bandázni vagy kajálni vagy segítenek is elintézni ezt azt, nagyon sokmindent.
Egyedul a párjaim látnak ebbe bele többet h en biztos mindegyikkel k.félek vagy azt akarok.
Olyan romlott a párjaim gondolkodása, hogy az miatt tiltanak nekem mindent.
Az exeim meg tudják nagyon is jol hol a helyuk. Es nem a p.ncimban. ettol fuggetlenul azért segitenek mindenben. Vagy bármi.
A tiltásokkal állandoan én szivok hogy rombolom csak lefelé a kapcsolatrendszereimet az aktuális baratom miatt mindig.
Ami ma aktuális pl: az egyik exem(aki.plane itt sincs mert kulfoldon él) tud egy céget ahova home ban a melom mellett be tudnék dolgozni a nyelvismeretemmel.
Elmondta melyik cég de elfelejtettem a cégnevet.
DE NEM KERDEZHETEM MEG TOLE, mert a barátom szerint tiltsam toroljem ne tartsak kapcsolatot vele!!!!
Es mivel ezt jeleztem az ecnek az ex be van rám rágva hogy ismerjuk egymast 10 éve és be se kavarna koztunk meg korrekt meg minden es ezt kapja tolem hogy bocsi lesz.rlak mert most olyan baratom van aki feltekeny..
Vagy masik srác tud olcson es jó alberletet.
Mivel ott lakott es at tudnám venni tole.
DE VELE SE BESZELHETEK ugye mert PASI es volt futó kapcsolatom az is.
Na ezert kell nekem mindent titokban csinalni.
Persze. Exem messze dolgozott adtam neki egy 6 éves autót hogy menjen azzal ne buszozzon.
PAR hónap múlva a szememre vetette hogy azért kapott tőlem autót hogy ne kelljen néha elé mennem, szemét vagyok.
Ez ilyen. De leselejteztem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!