Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én ezt nem értem😅?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem😅?

Figyelt kérdés

Van egy párapcsolat, én vagyok a férfi. Járunk 6-8hónapja és a barátnőm tudja hogy nekem mik azok amik nem férnek bele pl exekkel írogatás...stb

Szóltam neki 2x a 6-8honap alatt, hogy nekem ezt ne.. Amikor 3.x chatelgetett az exével szakítottam vele (tilt mindenhol). Most azt kapom, hogy én őt megvezettem, csalódott...stb Most ilyenkor mi van? O amikor mondta hogy neki mi nem én úgy csináltam hogy jó legyen, amikor én mondok valamit akkor csak csinálja és ha kirakom akkor még neki áll feljebb? Találkozott már valaki ilyen esettel?

F

2022. jan. 14. 10:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%

Hát én is beszélgetek exekkel, de a barátnőmmel megvan a bizalom, így nem bánja. Nyilván nem akarok semmit tőlük, csak soha nem szeretek rosszban elválni. Néha mindig irogatunk, hogy mizu van.

Amúgy részben jogos és ogazad van, mert sok ilyen miatt mennek vissza az exükhöz a lányok.

Én úgy vagyok vele ha menni akar hadd menjen annyit is ért.

2022. jan. 14. 11:09
 2/23 A kérdező kommentje:

Persze ezt én is így gondolom, menjen. De ha ő mondott valamit ami nem fért bele neki én változtattam, ő meg kb telibe sz@rta. Szoltam elégszer.

Nem tudom hogy miért hitte azt hogy ez így oké de már nem is érdekel csak az a furcsa hogy most rám hárítja hogy én megvezettem....stb

2022. jan. 14. 11:12
 3/23 anonim ***** válasza:
73%

Először mondtad volna, és akkor lelépek. Neked nem fér bele az exekkel chatelés, nekem meg az önbizalomhiányból eredő virtuális kutyaként való körbepisilés nem fér bele, így ez egy gyors történet lett volna esetünkben.

Az, hogy ennek a nőnek mi baja van, nem tudhatom, te jártál vele. Valószínűleg összeillenétek.

2022. jan. 14. 11:12
 4/23 anonim ***** válasza:
38%

Jah hát az ilyen. Én mindent megadtam az exemnek és (szerencsére) szakított velem. Majd azt mondja, hogy én csak játszottam vele és átvertem.

Semmi ilyesmi nem volt. Szerettem. Hajlamos volt kitalálni dolgokat. Szóval én vagyok a szar. xd

Ez normális szerintem. Mindig mi vagyunk a hibásak. De legalább nyugodtabb a lelkük.

#1 voltam.

2022. jan. 14. 11:16
 5/23 A kérdező kommentje:

Persze ezeket az elején tisztáztuk kinek mi fér bele, nincs is ezzel semmi gond. Egyébként nem vagyok feltekeyn típus csak ő az elején annyit mesélt az exrol, hol voltak, milyen jó ember volt...stb hogy kb már a konyokomon jött ki.

Igen én jártam vele, neki volt pár törés az életben amit ez az ex okozott nem teljesen 100% a lelke, depresszió...stb

2022. jan. 14. 11:18
 6/23 anonim ***** válasza:
92%

Most szakítottatok vagy mi van?

Ha már nem vagytok együtt akkor miért nem hagyjátok békén egymást? Ha ennyiszer elmondtad neki, hogy neked mi fér bele egy kapcsolatba, és mi nem, akkor miért kell még mindig ezen rugózni? Miért nem léptek tovább mindketten egy másik irányba?

Nem utólag kell ujjal mutogatni a másikra, a kapcsolat ideje alatt lehetett volna egyezségre jutni egymással.

2022. jan. 14. 11:18
 7/23 A kérdező kommentje:

Én nem mutogatok rá, szeretettel gondolok az eltöltött időre. Nem rugozok rajta, nem kattogok.

Csak ez a "megvezettem" dolog és amit még mondott "csalódott bennem" ezeket nem értem miért mondja ha korrekt voltam vele?

2022. jan. 14. 11:20
 8/23 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem érdekel valaki, akkor nem gondolok rá, és az sem érdekel, hogy ő mit gondol és miket mond.

De te még mindig nem vagy túl rajta, mert igenis foglalkoztat, azért írtad ki a kérdést.

Szakítás után a "megvezettem" dolog és a "csalódott bennem", ezek mind az érzelmi zsarolás enyhébb verziói, hogy a másik is szarul érezze magát! Ez csak azért van hogy hasson rád valahogy!

Ha hetekig ezen filózol, akkor megváltozik valami abban ami már megtörtént? Nem.

De a te életed lehet jobb, ha nem erre koncentrálsz.

Tudom hogy nehéz, de túl kell lépni rajta!

2022. jan. 14. 11:26
 9/23 anonim ***** válasza:

"Járunk 6-8hónapja és a barátnőm tudja hogy nekem mik azok amik nem férnek bele pl exekkel írogatás...stb

Szóltam neki 2x a 6-8honap alatt, hogy nekem ezt ne.. Amikor 3.x chatelgetett az exével szakítottam vele (tilt mindenhol).

2022. jan. 14. 11:28
 10/23 anonim ***** válasza:
80%

Miért foglalkozol még mindig vele?

Megmondtad, hogy neked mi nem elfogadható, és szakítottál vele.

Vége.

2022. jan. 14. 11:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!