Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én ezt nem értem😅?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem😅?

Figyelt kérdés

Van egy párapcsolat, én vagyok a férfi. Járunk 6-8hónapja és a barátnőm tudja hogy nekem mik azok amik nem férnek bele pl exekkel írogatás...stb

Szóltam neki 2x a 6-8honap alatt, hogy nekem ezt ne.. Amikor 3.x chatelgetett az exével szakítottam vele (tilt mindenhol). Most azt kapom, hogy én őt megvezettem, csalódott...stb Most ilyenkor mi van? O amikor mondta hogy neki mi nem én úgy csináltam hogy jó legyen, amikor én mondok valamit akkor csak csinálja és ha kirakom akkor még neki áll feljebb? Találkozott már valaki ilyen esettel?

F

2022. jan. 14. 10:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

"Van egy párapcsolat"

Nincs.

Vége.

Szakítottál.

2022. jan. 14. 11:31
 12/23 A kérdező kommentje:

Igen ennyi. Köszönöm mindenkinek a válaszokat😉

Tehát akkor ezzel csak azt akarta elérni hogy essen szarul.

Mindenkinek szép napot!

2022. jan. 14. 11:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem vette olyan komolyan a porblémádat, mint ahogy azt te megélted. Amikor pedig szakítottál vele neki csak annyi maradt meg, hogy "ezért szakít?" és megsértődött.

Nem vesztettél a lánnyal semmit.

2022. jan. 14. 11:53
 14/23 anonim ***** válasza:
57%

Ezek érdekes dolgok

Ha nincs semmi indok (gyerek, betegség ) arra hogy beszélj az exeddel miközben kapcsolatban vagy, akkor ez emberetlen és beteges.

lehet hogy fáj, de ha nem változtat ezen akkor elkell hagynod!

Az én exem elvileg sose csinált ilyet aztán kiderült hogy 2-3 havonta irt neki az exe hogy hogy van stb és ugy derült ki hogy nem akarta ide adni a telefonjat... persze tudtam hogy nincs közöttük semmi mert se ideje se semmi nem volt hozza és máshol is lakott az exe kisebb össze veszés volt és aztán kiderült hogy sok más dologban is hazudott.

az ember igy vonzza be a dolgokat, elsőnek csak beszél valakivel akiről nem tudsz vagy tudsz aztan hopp ez is megcsinalja meg azt is ...

Egy viszonylag normalis kapcoslatban nincs ilyen problema és megtudjak ezt beszélni!

Ha nem tesz érted akkor hagyd el! tudom hogy fáj nekem is fájt! túléltem!!

2022. jan. 14. 11:53
 15/23 anonim ***** válasza:

Önzőnek tűnik az exed, lehet komolyan gondolja, amit rólad mondott, mert végig magával foglalkozott a kapcsolat alatt és oda se figyelt a kéréseidre. Szerintem fel se tudná idézni, amikor előre megbeszéltétek és amikor rá szóltál párszor.

Nem kedvelem az ilyen embereket, én is depressziós vagyok, folyton szorongok, vannak para dolgaim, de nekem is kellemetlen viselkedés, amikor semmibe vesz a másik.

2022. jan. 14. 12:12
 16/23 A kérdező kommentje:

#13 Igen valószínűleg ez van.

#14 Elhagytam, igazából csak megkönnyebbülést érzek. Igen itt is volt más is amiben nem volt őszinte.

#15 Igen a kapcsolatunk lényegében az ő problémáirol és az ő múltbéli sérelmeirol szólt. Már nagyon untam hogy állandóan kesereg a múlt miatt, mintha nem is lenne fontos hogy vagyunk egymásnak.

2022. jan. 14. 12:33
 17/23 anonim ***** válasza:

14 es vagyok

Látod látod

Az én párom is önző volt és sok mindent ugy csinalt hogy neki jo legyen hiaba mondja a magáét, sőt még engem is lecseszett hogy én vagyok az önző :D :D :D

Az erő legyen veled, mi veled vagyunk!

2022. jan. 14. 12:45
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

Nekem istitokban kell az exszel beszelnem mikozben abszolut nem erdekel. Vissza nem mennék hozzá. De ezt a baratom lesz.rja esmegtiltja h cseteljek más pasikkal. Ugy, hogy kozben meg szexre vesz hülyít szorakozik velem.

Mégha bizonyitana hogykomolyan vesz akkor enis komolyan venném a kéréseit de igy nem.

2022. jan. 14. 12:52
 19/23 anonim ***** válasza:

Defektes az exed, ez a kapcsolat alatt is látható volt. Vége, ne foglalkozz vele tovább. És főként ne keress ott logikát, ahol nincs.

N

2022. jan. 14. 12:53
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Kell!beszélned az exeddel? Ki kényszerít rá, hogy beszélgess vele, ha nem is érdekel?

2022. jan. 14. 13:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!