Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetekben éri meg újra megpróbálni az exel? Egyáltalán megéri-e?
Tudom, hogy ez ember és szituáció függő, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
Saját szituáció: mi azért szakítottunk, mert anyagi gondjaink voltak (mind a kettőnknek, egyetem mellett nem tudtunk annyit dolgozni, hogy finanszírozni tudjunk egy albérletet), ezért minden alkalommal vagy nála voltunk, vagy nálam.
Mivel mi egy elég kis lakásban élünk, ezért folyamatosan hozzájuk jártunk, viszont én erre az akkori bevételem nagy részét elköltöttem (a folyamatos utazásra + helyijárat) és ez által nem volt pénzünk programokat csinálni, a pénzhiány miatt én folyamatosan frusztrált voltam, és nem éreztem férfinak magamat, majd erre jött rá, hogy az exbarátnőmnek ideiglenesen olyan munkahelye lett, ahol az időbeosztás lehetetlenítette el a közös minőségi időtöltést, és ezért folyamatosan elhidegült a párkapcsolat, majd végülis szakítottunk.
Azóta eltelt 5 hónap, már van egy stabil munkahelyem, ahol nagyon jól keresek, már a volt barátnőm is normális helyen dolgozik.
Ezeket onnan tudom, hogy tegnap előtt összefutottunk a városban, beszéltünk egy 10 percet, természetesen mind a ketten picit zavarban voltunk, mintha most találkoztunk volna először.
Nekem azóta voltak futó kalandjaim, voltak randiajim, de egyik nőnél sem éreztem azt, amit a volt barátnőmmel valaha is, legyen szó akár a tegnap előtti találkozásról.
Gondolkodtam azon, hogy esetleg felhívom, de nem akarok hülyeséget csinálni, és nem akarok egy "szép" és békés szakítást elrontani.
Szóval az őszinte véleményetekre vagyok kíváncsi:
Van-e bármi esély arra, hogy a volt barátnőm és én újra kezdjük?
Illetve megéri-e egyáltalán újra kezdeni?
Most kellemes emlékekkel gondolok rá vissza, és szépen váltunk el, mi van, ha ezt elrontanám azzal, ha megpróbálnám újra meghódítani?
Ne kerteljetek, ha nyilvánvalóan hülyeségre készülök, szóljatok, és nem csinálok semmit. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!