Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megpróbálni helyrehozni, vagy egyáltalán mit?
Sziasztok!
Néhány hónapja vagyok férjnél, de a napokban kiderült, hogy egész idő alatt meg voltam csalva. Érdemes "elnézőnek" lennem? Egyáltalán miért vett feleségül akkor? Nem értek semmit. Volt valaki hasonló helyzetben? Mi a helyes döntés ilyenkor, van ennek így értelme a jövőben?
Egy alapjáraton szar kapcsolatodba , ahol már eleve megcsalás volt, van, akkor minek , mit kell ezen helyre hozni?? El kell szépen válni mert ez nem lesz soha sem jobb, mert eleve szar volt a kapcsolat. Nem, még egy gyerek sem fogja megmenteni a házasságot, még csak eszedbe se jusson ilyen gondolat! Szar kapcsolatodba gyerek csak még szarabb kapcsolatot fog előidézni.
Válj el, de minél hamarabb! Tovább fog úgy is csalni.
Kutyából nem lesz szalonna, de ha mégis - az csak kutyaszalonna lesz. Házasság előtt nem vettél észre ebből semmit? Ennyire tuidta játszani a hűséges kedvest? Tanulság a jövőre.
Ffi.
Az exem akart esküvőt velem, aztán kiderült hogy csal.
Azt mondta azért akart elvenni mert hàztartàsrvezetni jó lettem volna és mert imàdja a főztömet.
Szétmentünk.
Összejött a nővel akivel csalt, de mindketten félreléptek, így elmaradt az esküvőjuk is.
Van aki képtelen megmaradni egy ember mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!