Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit jelent az hogy szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy szakítás után nincs fent a facebookon már lassan egy napja?

Figyelt kérdés

Én szakítottam vele, tiltani feljött, azóta nincsen fent. Egy másik profilról figyelem ahol fentmaradtam és rálátok. 17 órája nincs fent. Nagyon mérgező volt a kapcsolat a részéről azért kellett már kilépnem de félek hogy esetleg baja van.

Mi szokott lenni az ilyennek az oka? Nem akarom hogy baja essen igazából féltem őt :(

2022. jan. 1. 19:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
86%
Úristen! A leírásból úgy tűnik hogy tényleg mérgező kapcsolat volt, de nem az ő részéről, hanem inkább az ő részére...
2022. jan. 1. 21:08
 22/28 anonim ***** válasza:
91%

Te tényleg kissé kattos vagy. Szakítottál. Pont. Ő a saját maga ura, majd ha akar valami támaszt, felkeresi a haverjait, családját. Neked nincs már semmi közös hozzá. Simán lehet hogy azért nincs is fent, mert átment valakihez.

Hagyd végre békén, ne kémnkedj, és éld a saját életedet.

2022. jan. 1. 21:42
 23/28 anonim ***** válasza:
89%

Nem kattos ő! Azért írt ide, mert azt akarta hallani, hogy a srác most biztos otthon sír magába roskadva, tölti a kádba a forró vizet, és készíti a pengét!

Ugye, kedves kérdező?

2022. jan. 1. 21:49
 24/28 A kérdező kommentje:
Pont az hogy ezt nem akarom hallani!!! Egyébként azóta se aktív de bízom benne hogy semmi baja
2022. jan. 1. 22:23
 25/28 A kérdező kommentje:
nem biztos hogy eljutna ha lenne valami mert nem tudja az anyja a számomat meg azt se hogy hol dolgozom hol lakok pontosan . De ha holnap se lesz fent akkor megcsörgetem a számát egy fülkéből ha beleszól akkor oké, de ha ki van kapcsolva akkor nagy gond van
2022. jan. 1. 22:32
 26/28 anonim ***** válasza:
25%

Kedves Kérdező, én megértelek. Lehet hogy úgy éli meg, hogy otthon van, gondolkodik sokmindenen, nem akar beszélni senkivel.

A sok negatív kommentet hagyd figyelmen kívül, őszintén sajnálom, hogy ilyeneket kell olvasnod.

2022. jan. 1. 23:19
 27/28 A kérdező kommentje:
Most látom hogy fent van🙂 innentől kezdve én megnyugszom. Tényleg csak jót kívánok neki.
2022. jan. 1. 23:28
 28/28 anonim ***** válasza:
36%
Kedves vagy, hogy ennyire aggódtál érte a szakítás után.
2022. jan. 2. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!