Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy feloldodtátok az exeteket facebookon? Miért?
Azok számára, akiknek kérdés, miért jó a tiltás.
Nekem:
1) az exem megcsalt hosszú évek után és a szakítás után 2 héttel már az újoncról posztolt
(persze, tudom, nem kell néznem, de nekem így könnyebb volt)
2) állandóan vártam volna, hogy írjon, belássa, hogy hibázott.
(ami amúgy meg is történt)
3) a facebookos tiltás ellenére/után elkezdett egyéb platformokon zaklatni.
Értem zaklatás alatt azt, hogy milliószor megmondtam, hogy ne keressen, mert nem vagyok rá kíváncsi, de akaratom ellenére írogatott új telefonszámokról, kamu profilokról.
Ez azért kicsit para, nem?
Szóval igenis van olyan, hogy szükséges a tiltás. Konkrétan minden információt titkosítottam magamról, hogy a nyomorult kamu profiljairól se tudjun utánam nyomozgatni. Azt meg a franc sem érti, miért nem akadt le rólam hónapokig, hisz összejött azzal, aki miatt kiraktam. De ez legyen már az ő gondja, ne az enyém.
Szóval nem, nem oldottam fel és jó ideig nem is tervezem. Talán, ha teljesen túltettem magam a történteken, akkor feloldom, de csak hogy megnézzem, mi van vele azóta. Bár ez sem biztos, mert egyből jelnek venné, hogy mostmár írhat és biztos ezért oldottam fel. Úgyhogy inkább hajlok affelé, hogy ne oldjam fel soha többet.
Nincs exem.
De ha valakit letiltok, fix hogy nem oldom fel. Mindennek van oka.
Kérdezték többen, hogy mire jó a tiltás. Én például azért tiltottam, mert nem tudtam egykönnyen elengedni. Tudtam, hogy ha nem tiltom, mindig nézegetem, esetleg rosszabb pillanatomban írok neki - pedig a kapcsolat egyértelműen nem működött. Könnyebb úgy továbblépni, ha kitörlöd konkrétan az életedből, nem látod, nincs is lehetőséged felkeresni őt, illetve ő sem tud téged.
A kérdésre válaszolva, nem, nem oldottam fel, pedig már sikerült túllépnem rajta, de viszont értelmét sem látom már, hogy feloldjam. Minek? Hogy hátha észreveszi, hogy feloldottam? Beszélni nem akarok vele, látni sem szeretném, hogy mi van vele azóta - tehát semmi okom feloldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!