Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy szakítás után nincs fent a facebookon már lassan egy napja?
Figyelt kérdés
Én szakítottam vele, tiltani feljött, azóta nincsen fent. Egy másik profilról figyelem ahol fentmaradtam és rálátok. 17 órája nincs fent. Nagyon mérgező volt a kapcsolat a részéről azért kellett már kilépnem de félek hogy esetleg baja van.
Mi szokott lenni az ilyennek az oka? Nem akarom hogy baja essen igazából féltem őt :(
2022. jan. 1. 19:21
1/28 anonim válasza:
Ha szakítottál vele, minek figyeled? Egy csöppet beteg vagy!
2/28 A kérdező kommentje:
Ő bánt velem úgy ahogy nem kellett volna , és azért figyelem mert lelkileg nem engedtem még el teljesen a dolgot de fejben már muszáj.
2022. jan. 1. 19:23
3/28 anonim válasza:
Szilveszterkor jól bekúrt, esetleg megdugott valakit és még pihizik.
4/28 A kérdező kommentje:
EGyütt töltöttük a szilvesztert de 2 körül hazamentem tőle. Ő nem ivott és nem volt a lakásban alkohol már. nagyon remélem hogy nem esett baja
2022. jan. 1. 19:25
6/28 A kérdező kommentje:
nem nekem nincs fent. egyáltalán, senkinek. úgy chaten.
2022. jan. 1. 19:32
7/28 anonim válasza:
Yaris a szervizben van, ezért nem tud most fbzni
8/28 anonim válasza:
Azt, hogy neki most az a legkisebb gondja, hogy Facebook - ozzon.
9/28 A kérdező kommentje:
lehet h nagyon megviselte?
2022. jan. 1. 19:45
10/28 anonim válasza:
Hihetetlen nő vagy. Egy betonrépával voltál kapcsolatban? Érzékeny nőnek látszol, de nem vagy egy fényes gyertya:) Ha téged szeretett, akkor megviselte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!