Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után szoktad nézegetni facebookon, hogy merre
jár az exed?
Figyelt kérdés
Sajnos erről nem tudok leszokni, óránként csekkolom az Ismerősök a közelben funkcióban őt, és ha szokatlan helyen jár, akkor rág a fene. Próbáltam kikapcsolni, de visszakapcsoltam. A teljes törlés lenne a megoldás, de arra most még nem visz rá a lélek (3 hét után).
Most még mindig kiderült, hogy ha nem a szokott útvonalon jár, akkor focizik vagy haverozik, de előbb-utóbb csaj is lesz a képben. Tudom, hogy a legrosszabb, amit most tehetek, pont ez, de még nem tudom elengedni őt.
Beszélni nem beszélünk azóta.
Ti is voltatok ilyen helyzetben? Hogy sikerült leszoknotok róla?
Értelme nincs semmi, nyilván. Nem azért csinálom, hanem valami nagyon erős késztetés alatt.
2020. jún. 25. 19:15
3/14 anonim válasza:
Nem. Exem nem barátom sem Facebookon, sem a valóságban. Könnyebb rajta így túllennem és egyébként sem látom értelmét az életemben tartani, miután beláttuk, hogy együtt nem megy. Ha látom valahol, köszönök neki, de itt érjen is véget a nagy bratyizás. Arra ott volt a lehetőség, mielőtt és miközben együtt voltunk
2020. jún. 25. 19:17
4/14 anonim válasza:
Sosem sirtam ex utan es sosem hasznaltam ezt a funkciót sem. Neked azt tudom tanacsolni, hogy tiltsd le most.
2020. jún. 25. 19:22
5/14 anonim válasza:
Nem, van önuralmam és nem szeretem feleslegesen kínozni magam. Neked is azt tudom csak ajánlani, hogy a saját érdekedben sürgősen szokj le erről, mert csak szívni fogsz vele.
2020. jún. 25. 19:32
6/14 anonim válasza:
Nem. Szőkőévben egyszer, ha rosszat érzek, vagy álmodok az illetővel, akkor..de az hogy ki hol jár és mikor, mit csinál, az engem nem érdekel. Mindenkinek meg van a saját élete.
2020. jún. 25. 19:36
7/14 anonim válasza:
Nem sírok az ex után és nem is nézegetem mert nem ok nélkül lett vége.
2020. jún. 25. 19:56
8/14 anonim válasza:
Én az egyiknél 10 év után is (többinél nem).
"Mi értelme" - várom, hogy szakítson a barátjával, hogy rá lehessen startolni... tudom hogy hangzik, de soha senki mással nem jöttem ki.
29/F
2020. jún. 25. 20:04
9/14 anonim válasza:
Hát ha nagy kincs volt az illető lehet már nem kapod vissza. Főleg ha nem becsülted meg.
2020. jún. 25. 20:07
10/14 anonim válasza:
"Főleg ha nem becsülted meg." - Középsuli után messzire költözött a szüleivel, és 19 évesen (pénz, munka nélkül, diákként) nem tudtam mit tenni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!