Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után szoktad nézegetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után szoktad nézegetni facebookon, hogy merre jár az exed?

Figyelt kérdés

Sajnos erről nem tudok leszokni, óránként csekkolom az Ismerősök a közelben funkcióban őt, és ha szokatlan helyen jár, akkor rág a fene. Próbáltam kikapcsolni, de visszakapcsoltam. A teljes törlés lenne a megoldás, de arra most még nem visz rá a lélek (3 hét után).

Most még mindig kiderült, hogy ha nem a szokott útvonalon jár, akkor focizik vagy haverozik, de előbb-utóbb csaj is lesz a képben. Tudom, hogy a legrosszabb, amit most tehetek, pont ez, de még nem tudom elengedni őt.

Beszélni nem beszélünk azóta.

Ti is voltatok ilyen helyzetben? Hogy sikerült leszoknotok róla?

2020. jún. 25. 19:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme utána nézegetni?
2020. jún. 25. 19:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Értelme nincs semmi, nyilván. Nem azért csinálom, hanem valami nagyon erős késztetés alatt.
2020. jún. 25. 19:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Exem nem barátom sem Facebookon, sem a valóságban. Könnyebb rajta így túllennem és egyébként sem látom értelmét az életemben tartani, miután beláttuk, hogy együtt nem megy. Ha látom valahol, köszönök neki, de itt érjen is véget a nagy bratyizás. Arra ott volt a lehetőség, mielőtt és miközben együtt voltunk
2020. jún. 25. 19:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sosem sirtam ex utan es sosem hasznaltam ezt a funkciót sem. Neked azt tudom tanacsolni, hogy tiltsd le most.
2020. jún. 25. 19:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, van önuralmam és nem szeretem feleslegesen kínozni magam. Neked is azt tudom csak ajánlani, hogy a saját érdekedben sürgősen szokj le erről, mert csak szívni fogsz vele.
2020. jún. 25. 19:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szőkőévben egyszer, ha rosszat érzek, vagy álmodok az illetővel, akkor..de az hogy ki hol jár és mikor, mit csinál, az engem nem érdekel. Mindenkinek meg van a saját élete.
2020. jún. 25. 19:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem sírok az ex után és nem is nézegetem mert nem ok nélkül lett vége.
2020. jún. 25. 19:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én az egyiknél 10 év után is (többinél nem).

"Mi értelme" - várom, hogy szakítson a barátjával, hogy rá lehessen startolni... tudom hogy hangzik, de soha senki mással nem jöttem ki.

29/F

2020. jún. 25. 20:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nagy kincs volt az illető lehet már nem kapod vissza. Főleg ha nem becsülted meg.
2020. jún. 25. 20:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
"Főleg ha nem becsülted meg." - Középsuli után messzire költözött a szüleivel, és 19 évesen (pénz, munka nélkül, diákként) nem tudtam mit tenni...
2020. jún. 25. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!