Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exetek adatlapján facebookon szoktátok nézegetni?
Szoktátok, vagy nem?
Mióta nem néztetek rá?
Tudom, amúgy nem egyszerű, mert képek emléket hoznak fel, ha pedig kidobja, hogy kapcsolatban van, az se eshet jól.
Meg bármi, amit csinál, van a szint.
Szoktátok nézegetni, nem esik rosszul?
engem nem érdekel, konkrétan le*rom,szóval nem.
azét viszont akivel kavartam, nem jártunk azé érdekel..:$
Én nagyon ritkán ránézek az exem adatlapjára. 5 évig voltunk együtt. Érzéseket nem vált ki olyan értelemben, hogy nem hiányzik. Azon szoktam kicsit puffogni, hogy a mostani barátnőjével mindenféle programokat csinálnak. Mi pedig szinte soha sehová nem mentünk el, csak éltünk bele a nagy szürke hétköznapokba és ez valahol rosszul esik.
De már nem vagyok belé szerelmes, meg egyébként én szakítottam vele anno. De folyton otthon ültünk. Most meg azt látom, hogy mennek étterembe, bowlingozni stb.
2,5 évig éltünk együtt :/
24N
utolsó: ezt mintha én írtam volna.
mi 2 évig voltunk együtt,és soha sehová még sétálni se akart jönni,az új lánnyal meg mindenhová mennek.ez vajon miért lehet??
a kérdésre válaszolva:igen,szoktam nézni,kínzom magam,egyszer már letiltottam hogy ne tudjam megnézni,de aztán feloldottam.szerintem vannak még itt érzelmek,azért nézegetem.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!