Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott facebookon, vagy miért nincs semmi az adatlapján?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik, jóban is vagyunk. Néha (na jó minden nap :D) megnézem az adatlapját és csak annyi van neki az adatlapján hogy
"Nincs több megjeleníthető bejegyzés." meg hogy megváltoztatta a profilképét és ennyi. Pedig rengeteg dolog volt neki azelőtt...Láthatom a képeit meg az ismerőseit de semmi újdonságot nem.
2012. jan. 3. 19:24
1/9 anonim válasza:
Facebook nélkül meghalnátok? Szánalmas.
2/9 Csak 1 GyK user válasza:
Ismerőse vagy még? Mert letiltani biztos nem, de lehet, hogy letörölt :S
3/9 anonim válasza:
Az orákulum eltanácsolta a Matrixból.
4/9 Hipertroll válasza:
Kitorlodott a terido-kontinuumbol ezert nem latod az adatlapjat.
5/9 anonim válasza:
Betutod jelölni h ismered? nem lehet h csak törölt minden bejegyzést? am le lehet tiltani valakit...
6/9 anonim válasza:
Áh. Hagyd őt. Írj nekem privátot és jöjjünk össze ;)
99/F...sajnos még szűz...
7/9 anonim válasza:
lehet letörölt.. most mér a facebook tök haszno
mondjuk én szilveszterkor tök részegen ráirtam arra aki tetszi:O:O és nem irt vissza még csak nem is reagált és reggel is ..és akkor sem..és FUUUUUUUUU
8/9 aszomszedneni válasza:
9/9 anonim válasza:
Korlátozottak listájára rakott, azok az ismerősei de nem látják az új bejegyzéséket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!