Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám azt meg, hogy facebookon kik nézegetnek?
Tini párkapcsolatok, de még inkább informatika rovat arra
⬅⬅⬅
De, kidobhatja a kit ismerhetek rovat azt, aki téged nézeget. Igenis, tapasztaltam. Az algoritmus, ami alapján működik igen összetett, tehát sok minden számít, pl. az illetővel közös tartalom like-olása, közös esemény, közös csoport, sok közös ismerős, stb. De ha nincs közös ismerős, se csoport pl. és te nem nézted őt, igenis valószínű, hogy ő nézett téged. Mi ezt még ki is próbáltuk párom kamuprofiljával, amivel nem vagyunk ismerősök, és sok megnézés kellett hozzá, nem egy, de kidobta őt, más semmi közös nem volt ezzel a profillal.
Szóval igenis működik. Sőt, még azt is észrevettem, hogy egy közös ismerősnél aki a bal oldalt a 9 első fotós ismerős között szerepel, (kockák, tudod)ott is számít, hogy megnézted-e, illetve ő téged nézeget -e, ha nem ismerősöd amúgy.
Remélem érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!