Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szolnátok ha a párotok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnátok ha a párotok az ex barátnőjét nézegetné facebookon és lájkolná a képét?

Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 21:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
semmit, nem akadnék fent
2016. máj. 30. 21:57
 2/11 anonim válasza:
91%
Engem bántana.. És mérges lennék
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Minek is találták ki ez a facebookot. Na mind1. Az enyém nem tenne ilyet, nem is nagyon érdekli a facebook. Amúgy szerintem körülnéznék a házam táján hogy még mindíg olyan dögös vagyok e mikor megismerkedtünk, meg ápolnám a kapcsolatunk ezerrel nehogy tönkre menjen. De le nem támadnám.
 4/11 anonim ***** válasza:

Az én párom már lájkolgatta.

Lényegében zavar, de nem említem neki, mert minek?

2016. máj. 30. 23:55
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem rosszul esne. nem tudom szólnék-e, vagy csendben szenvednék.
2016. máj. 31. 02:10
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem aki ilyet tesz, nem tiszteli eléggé a párját. Én szóvá tenném, persze nem támadva, hanem intelligensen...
2016. máj. 31. 08:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem egészséges, tapasztalatból mondom, volt ilyen exem. Pontosan azért kacsingat felé mert valójában nincs túl rajta, picit fenntartja a hidat köztük és nem is tisztel téged. Vissza is ment hozzá miután kitettem (más miatt), akkor esett le...

De most már örülök hogy a párommal egyikünk sem él ebben a világban, ő konkrétan le is törölte magát, nekem egy oldalam van amit kezelek a priváttal, de semmi mást nem csinálok fenn, ő is azt használja ha valami nagyon kell és máshol nem lehet pl autóalkatrészt vadászni, de még azt is rámbízza annyira nem bírja.

2016. máj. 31. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez gáz. Nekem is ez volt, facebook, instagram, viber... Amikor a csaj telefonon kereste akkor betelt a pohár. Nem mondom h én nem nézek rá egy exem profiljára sem, de nem vagyunk ismerősök meg semmi, és soha nem írnék nekik vagy csinálnám úgy hogy ezt más is lássa. Csak rápillantok mert mondjuk megtaláltam egy régi cuccot amit tőle kaptam ezer éve, felugrok fbra h nahát mivan vele, mert egy régi ismerős. Ha feltűnően kedvelget meg stalkingol a barátod, akkor annak még nincs vége érzelmileg, ha beszêlnek is akkor meg pláne király...
2016. máj. 31. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Az exekre mindig fújni kell? Mi amikor elváltunk, békességben tettük meg, nem haragban. A kapcsolatot is tartottuk. Volt, hogy találkoztunk is, pedig mindketten túlléptünk egymáson, de mivel évekig voltunk egy pár, jó volt hallani, hogy mi van a másikkal.

És az sem baj, ha a Facebookon lájkolják egymás képét. Valaha sokat jelentettek egymásnak.

2016. jún. 2. 17:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem esne jól az tuti...de ha nem spékelné meg kis szivecskékkel akkor hát legyen...
2016. jún. 2. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!