Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok ha a párotok az ex barátnőjét nézegetné facebookon és lájkolná a képét?
Az én párom már lájkolgatta.
Lényegében zavar, de nem említem neki, mert minek?
Nem egészséges, tapasztalatból mondom, volt ilyen exem. Pontosan azért kacsingat felé mert valójában nincs túl rajta, picit fenntartja a hidat köztük és nem is tisztel téged. Vissza is ment hozzá miután kitettem (más miatt), akkor esett le...
De most már örülök hogy a párommal egyikünk sem él ebben a világban, ő konkrétan le is törölte magát, nekem egy oldalam van amit kezelek a priváttal, de semmi mást nem csinálok fenn, ő is azt használja ha valami nagyon kell és máshol nem lehet pl autóalkatrészt vadászni, de még azt is rámbízza annyira nem bírja.
Az exekre mindig fújni kell? Mi amikor elváltunk, békességben tettük meg, nem haragban. A kapcsolatot is tartottuk. Volt, hogy találkoztunk is, pedig mindketten túlléptünk egymáson, de mivel évekig voltunk egy pár, jó volt hallani, hogy mi van a másikkal.
És az sem baj, ha a Facebookon lájkolják egymás képét. Valaha sokat jelentettek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!