Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell valakinek segítség, aki féltékennyé akarja tenni a barátnőjét pl. facebookon? Szívesen segítek!
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 11:25
3/12 anonim válasza:
csakis arra van szükség a mai néhány idiótának
4/12 anonim válasza:
Barátnőm amilyen...:D Abból nem csak féltékenység lenne.:D
De 2 kérdésem lenne.:D
-Mire jó ez?
-Hogy képzelted el?
+1 bónusz kérdés:
-Ugye legalább jó nő vagy?:D
20F
5/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya :D
2013. jún. 5. 11:37
6/12 anonim válasza:
Akkor csak egy degenerált, elszállt műnő lehetsz...és am mire jó ez? Aki féltékennyé akarja tenni a párját talál rá módot...nem egy "hirdetést" vesz igénybe...
7/12 anonim válasza:
Mire jó ez? Szerintem ő szeretné féltékennyé tenni a pasiját. És inkább neki kell segítség. De mivel nincs ehhez megfelelő haverja, ezért itt keres valakit.
9/12 anonim válasza:
rajtam segíthetnél de nem facebookon jobban szeretem élőben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!