Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapja vagyunk együtt a párommal. Szeretjük egymást nagyon. Ha a facebookon felkeresi a volt barátnőjét és érdeklődik a sorsa iránt az mit jelent?
Figyelt kérdés
Nem volt belé szerelmes, csak egy mentsvár volt az életében... Nem tudja a párom hogy tudom a jelszavát és beléptem aztán láttam hogy érdeklődik a sorsa iránt. Hogyan kérdezzek rá hogy elmondja az igazságot, hogy igenis írtam neki bla bla... Féltékeny vagyok és nagyon rosszul esett... Most ő külföldön van, tehát nem is tudunk 3 hétig találkozni. Csak telefonon tudok vele beszélni. Kérlek adjatok tanácsot, köszönöm.2014. jún. 24. 11:40
1/14 anonim válasza:
Ha csak a sorsa iránt érdeklődik, akkor miért vagy féltékeny? Nem beszélhetnek soha többé? A te tulajdonodat képezi a barátod? Azt megérteném, ha arról írogatna, hogy mennyire szerette meg stb, de így semmi értelme. Várjál még, aztán ha másról is írogatnak akkor oké, de így ne röhögtesd ki magad.
2/14 anonim válasza:
Ha már most 5 hónap után beleolvasol a magánügyeibe, akkor legjobb, ha azonnal szakítotok.
3/14 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, de attól hogy szakítottak túl vannak egymáson és külön utakon járnak. Ettől viszont érdekli a másikat alapvetően él e vagy hal.
Nem lenne veled ha még őt szeretné :)
4/14 anonim válasza:
Szerintem várj még, majd kiderül, hogy akar-e tőle valamit. Ez lehet szimpla érdeklődés és lehet óvatos puhatolózás is részéről.
6/14 A kérdező kommentje:
3-4 hónapot volt vele együtt.
2014. jún. 24. 11:56
7/14 anonim válasza:
Ha miattad szakított vele, akkor nem hiszem, hogy vissza akarná könyörögni magát.
8/14 A kérdező kommentje:
körülbelül 3 éve szakítottak... és mielőtt összejött velem le is feküdtek... :S
2014. jún. 24. 11:59
9/14 anonim válasza:
Jah, az úgy már más. És honnan tudod, hogy csak egy mentsvár volt az életében, mit mondott róla pontosan?
10/14 anonim válasza:
És régebben is beszélgettek facebookon? Vagy évek óta most először kereste meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!