Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit jelent az hogy szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy szakítás után nincs fent a facebookon már lassan egy napja?

Figyelt kérdés

Én szakítottam vele, tiltani feljött, azóta nincsen fent. Egy másik profilról figyelem ahol fentmaradtam és rálátok. 17 órája nincs fent. Nagyon mérgező volt a kapcsolat a részéről azért kellett már kilépnem de félek hogy esetleg baja van.

Mi szokott lenni az ilyennek az oka? Nem akarom hogy baja essen igazából féltem őt :(

2022. jan. 1. 19:21
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
valahogy nagyon szarul nézett rám az ajtóban amikor kimentem mintha nagyon szomorú lenne vagy nem tudom mit láttam a szemébe de nem volt jó. nagyon remélem hogy majd később feljön és nincs semmi baja
2022. jan. 1. 19:48
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartál te szakítani
2022. jan. 1. 19:50
 13/28 A kérdező kommentje:
ha meg maradok csak szenvedek. mind2 út szar.
2022. jan. 1. 19:51
 14/28 anonim ***** válasza:
Rossz volt az időzítés.
2022. jan. 1. 19:54
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem jelent.

Amúgy egy ótvar sz-r kapcsolatot végre lezársz, majd mert 1 napig nem volt fent frászbúkon a másik, aggodalmadban mindjárt összeesel és gyk-ra sietsz. Na nekem elég volt mára a netből

2022. jan. 1. 19:58
 16/28 anonim ***** válasza:
Kedves hogy aggódsz érte, lehet hogy egy időre magába zárkózott és nem kommunikál senkivel.
2022. jan. 1. 20:46
 17/28 A kérdező kommentje:
ugye az nem túl valószínű hogy csinált valamit magával? nem látok nagyon bele a fejébe szerintem nem olyan de ki tudja
2022. jan. 1. 20:49
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Tehát, te aki ismered nem látsz bele a fejébe, de tőlünk akik nem ismerjük, elvárod, hogy belelássunk.
2022. jan. 1. 20:56
 19/28 A kérdező kommentje:

amúgy nem tudom mire ez a gusztustalan stílus, kiírtam egy kérdést mert aggódom egy ember miatt és okkal léptem ki a kapcsolatból de vagyok annyira empatikus hogy nem bírnám elnézni ha csinálna magával valamit.

normális ember ilyenkor támogatja a másikat vagy max nem szól semmit

megkeseredett idióták. nem gond aki olyan stílusban szólt hozzá annak ment a piros

2022. jan. 1. 21:01
 20/28 anonim ***** válasza:
Várni kell holnap estig. Ha valami lett volna, már tudnád. Nem kell aggódni.
2022. jan. 1. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!