Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy szakítás után nincs fent a facebookon már lassan egy napja?
Én szakítottam vele, tiltani feljött, azóta nincsen fent. Egy másik profilról figyelem ahol fentmaradtam és rálátok. 17 órája nincs fent. Nagyon mérgező volt a kapcsolat a részéről azért kellett már kilépnem de félek hogy esetleg baja van.
Mi szokott lenni az ilyennek az oka? Nem akarom hogy baja essen igazából féltem őt :(
Semmit nem jelent.
Amúgy egy ótvar sz-r kapcsolatot végre lezársz, majd mert 1 napig nem volt fent frászbúkon a másik, aggodalmadban mindjárt összeesel és gyk-ra sietsz. Na nekem elég volt mára a netből
amúgy nem tudom mire ez a gusztustalan stílus, kiírtam egy kérdést mert aggódom egy ember miatt és okkal léptem ki a kapcsolatból de vagyok annyira empatikus hogy nem bírnám elnézni ha csinálna magával valamit.
normális ember ilyenkor támogatja a másikat vagy max nem szól semmit
megkeseredett idióták. nem gond aki olyan stílusban szólt hozzá annak ment a piros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!