Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt direkt ünnepek előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt direkt ünnepek előtt csinálják egyesek?

Figyelt kérdés

Másfél éve szakított velem az exem. Konkrétan ghostingolt, és magyarázatok nélkül hagyott magamra. Egy ideig próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, noha nem a folytatás miatt, csak pusztán az indíték érdekelt volna. 1 év alatt kihevertem, sőt most másfél év után sikerült felépítenem magamat a nulláról. 3 évig voltunk egymás életének a része. Ezek az előzmények röviden.

Folytatás: Feloldott Facebookon, és kaptam egy üzenetet amiben hosszasan kifejti, hogy nem telt el nap anélkül, hogy ne gondolt volna rám. Még mindig szeret és nagyon megbánta a szakítást. Szeretne velem újra beszélgetni, és ha van kedvem találkozzunk és személyesen beszéljük meg a sérelmeinket. Megnyitottam az üzenetet de nem válaszoltam rá. Gondolkoztam egy ideig de azt gondolom nem lenne értelme. Úgy válaszolok majd rá, ahogy ő válaszolt az én kérdéseimre anno: sehogy. Tudom, nem vagyok egy rendes ember emiatt. Viszont, annyit szenvedtem mire tovább tudtam lépni, hogy nem érné meg visszaesni abba az állapotba.

Miért karácsony előtt jut eszükbe az embereknek a másik?

Egyik barátnőm is hasonlóan járt.

25/N

2021. dec. 21. 14:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

"De ha ugyanazt csinálod amit ő, te sem vagy jobb."

Ez igaz. Ha a kérdező egyszer három év után szó nélkül eltűnne egy férfi életéből, és nem reagálna az üzeneteire, otthagyná tele kétségekkel, becsapva, csalódottan és értetlenül, akkor ő sem lenne jobb az exénél.

Amit viszont most csinál, az egyáltalán nem ugyanaz, amit az exe tett. Ő most másfél évvel egy soha ki sem mondott szakítás, és másfél évi ignorálás után egyszerűen ignorál valakit, aki három év párkapcsolat után eltűnt az életéből egy szó nélkül, gyáva módon, lesz..arva az érzéseit.

Ez egyáltalán nem aljasság. Ez a másik viselkedésének a visszatükrözése, és annak a kifejezése, hogy van benne annyi önérzet, hogy a történtek után nem fog sem arról kommunikálni, amiről a másiknak kellett volna másfél éve, sem újra kezdeni bármit azzal, aki bebizonyította, hogy abszolút érdemtelen rá.

Ha engem valaki egyszer egy életveszélyes helyzetben cserben hagyna, és egyszer a sors fura fintora révén ő kerülne ilyen helyzetbe, és nekem lenne arra lehetőségem, hogy segítsek, akkor megtenném, mert ezt diktálná a lelkiismeretem.

Ha viszont olyan helyzetben lennék, mint a kérdező, akkor ugyanazt tenném, amit ő most.

2021. dec. 22. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!