Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért kergülnek...

Az emberek miért kergülnek meg így ünnepek előtt? Mindenki ezt csinálja?

Figyelt kérdés

Én teljesen máshogy látom ezeket a dolgokat mint most a legtöbb ember, szinte ilyenkor elvakulnak és csak az ital, csak a szervezés, főzés, mindennek a lebonyolítása, ruha, a fő téma. Nyilván ha bemennék egy telefon szolgáltatóhoz érdeklődni biztos azt mondanák "égnek a vonalak"

Kvázi mindenki magára gondol, nincsenek alázattal a mindennapok felé, ott vannak a Közel-Keleten is az ottaniak amikor belefutok egy cikkbe akarva akaratlanul is csak rákattintok persze elkezdek pityeregni huszonéves létemre, és teljesen átértékelem az egész élethez való hozzáállást.

Sokaknak az a legnagyobb baja hogy faképnél hagyják év végére, és képes ezért cigánykodni az interneten, vagy az utcán.

Itt van ez a Szilveszter is már hetekkel ezelőtt megkérdezték hova megyek, csajjal leszek-e, közben ha tudomásukra adnám hogy én ilyenkor nem tudok örülni, amikor más szenved, és épp a szöges ellentétét éli meg a rendezett életű emberének.

A másik nagy probléma hogy nagy a szegénység ebben az országban is (és ne mondja senki hogy nagyon is jól élünk mert nem, lehet a fizetés 130-170ezer annyit ér mint az Ukrán/Bolgár ember fizetése ottani viszonylatban) ugyanúgy mint a többiben is ahol hasonlóan lecsúszott a társadalom a Nyugattól.

Mégis lelkiismeret nélkül költekeznek az emberek, még a kicsiből is, versenyt akarnak tartani a milliomosokkal akik a seggüket lazán kitörlik egy tízessel. Ha marad 30e ft a számlák, kaja után, nehogy már félretegye, még vesz is fel hozzá kölcsönt.

Na az ilyeneket állítanám a mostani borzalmak elé 1 hónapra a pénze nélkül, aztán gondolja át a buta költekezéseit.

Végezetül pedig nem azzal van a probléma hogy az ember alapvető dolgokat meg mer engedni magának, csak nem mindegy milyen módon. Átlagos, melós embernek minek 320 ezres telefon, fél évente átlagosan 30 ezerért cipőt venni, ez már felvágás és túlzó. Mert ha még 2-3 évre vesz ennyiért akkor mindjárt másabb.

Hitelre autót, ahelyett hogy venne használtan, reális határokon belül maradva, és nem száraz kaja mellett spórolni a fenntartási költségekre.

25F

2016. dec. 15. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

én a kereskedelem dolgozom,úgyhogy örülök ennek a sok idiótának.

rohannak,kapkodnak,meggondolatlanul vásárolnak,én meg a nap végén nyugiban számolom a lóvét amit ott hagynak nálam.

a decemberben amit én látok,hogy 4x annyit keresek,mint máskor,úgyhogy szeretem.

2016. dec. 15. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Szép dolog, hogy a válladra veszed a világ baját. De , ha így maradsz, nem lesz időd valóban élni a saját életedet.
2016. dec. 15. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Nyugodtan költsd el a fizetésed a harmadik világ beli országok lakóinak támogatására, ha akarod, bánja a halál, de már megbocsáss, fentartom jogot, hogy eldöntsem én mit veszek a fizetésemből, és nem tudom kinek képzeled magad, hogy meg akarod mondani mire költhetem. Közöd semmi. Amúgy meg én lesz.rom az embereket, általában állatmenhelyeket támogatok. Szintén saját szuverén jogom eldönteni mivel szimpatizálok.
2016. dec. 15. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Értelmetlen és összefüggéstelen dolgokat írsz.

Bocs, biztos én vagyok az érzéketlen, de rohadtul nem akarok és nem is tudok minden nap minden percében olyan emberek bajával foglalkozni, akikkel soha a büdös életbe nem fogok találkozni.

2016. dec. 15. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Hamarosan ki fogsz írni egy kérdést azzal, hogy depressziós vagy-e
2016. dec. 15. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyan azt akartam írni mint a 2-es. Mindenkinek a saját élete a legfontosabb és a családé.

Az ember pedig olyan hogy szeretne minél jobban élni, ez szerintem nem eretnekség.

A karácsony már régóta nem arról szól amiről kéne. Többet érne egy család minden tagjával együtt tölteni ajándék nélkül karácsonyt, mint a mostani karácsonyok...

Nekem sajna olyan a családi helyzetem amilyen. Sajnos nekem már nyűg a karácsony és a szilveszter. Nekem csak vagy munkáról vagy pihenésről szól.

Visszatérve a drága holmikra. Ha valakinek az tetszik hogy eladósodik de van egy drága telója ami lehet h fél év mulva felét éri, hát tegye.

2016. dec. 15. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!