Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért irigykedik rám mindenki?

Miért irigykedik rám mindenki?

Figyelt kérdés
26 eves vagyok, sminkmesterkent dolgozom, mar 6 éve. Több versenyt is nyertem, es nyitottunk egy sminkstúdiót a legjobb barátommal. 10x többet keresek mint az átlag, es ugy erzem emiatt nagyon sok volt osztálytársam es barátnak gondolt ismerős eltávolodott tőlem. Miért ilyen irigyek az emberek??? Önerőből ertem el mindezt, mindenki elott ott van a lehetőség...

2016. nov. 28. 00:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinű azért mert vannak olyanok akik mégennyit sem értek el mint te de erről te nem tehetsz !
2016. nov. 28. 00:39
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Pedig te sem ertel el semmit, nem tettel semmit a tudomany fejlodeseert es az eleted hatralevo reszeben nem is fogsz, igy hat ertelmetlen az a kerdes, hogy miert irigy rad mindenki, mert en spec nem irigy vagyok hanem csak siman lenezlek, hogy ezzel menozol.
2016. nov. 28. 00:48
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Es ha azt nezzk hogy az atlag kereset 150 ezer akkor te ennek a 10x-es et keresed?? Hat orulnel annak aranyom ;)
2016. nov. 28. 00:51
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Szépet álmodtál, kérdező. Holnap hétfő, ideje visszacsöppenni a valóságba!
2016. nov. 28. 00:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Na ez a nevetséges, hogy meg itt is ilyenek az emberek. Többet nem is írok ide, mert tele van rosszindulatú emberekkel. Kepzeljetek igen, jol keresek, es meg is dolgoztam érte!!!
2016. nov. 28. 01:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják sok sikert, de ha bejön megutálnak.
2016. nov. 28. 01:12
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Ha kicsit visszavennél magadból, talán nem utálnának.
2016. nov. 28. 01:26
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
Meg ha eszrevenne milyen semmittevo ertelmetlen szakmaja van, egy kozmunkas tobbet er.
2016. nov. 28. 01:28
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem biztos, hogy irigyek, hanem csak igazságtalannak érzik, hogy aránytalanul többet keresel náluk. Én sose értetettem, hogy a valódi értékteremtő, létfontosságú szakmák miért nincsenek megbecsülve. Minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen jól keresel sminkesként, de elkeserítőnek találom, hogy a nap 24 órájában készenlétben álló mentősök, tűzoltók nevetséges összeget kapnak egy divatszakmában dolgozóhoz képest.
2016. nov. 28. 05:32
 10/13 anonim ***** válasza:
30%
Vannak irigyek ami a magyarokra jellemző.De én azt is látom hogy a gazdagoknak inkább nyalják a feneküket...Szegényeket lenézik...
2016. nov. 28. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!