Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért irigykedik rám mindenki?

Miért irigykedik rám mindenki?

Figyelt kérdés
26 eves vagyok, sminkmesterkent dolgozom, mar 6 éve. Több versenyt is nyertem, es nyitottunk egy sminkstúdiót a legjobb barátommal. 10x többet keresek mint az átlag, es ugy erzem emiatt nagyon sok volt osztálytársam es barátnak gondolt ismerős eltávolodott tőlem. Miért ilyen irigyek az emberek??? Önerőből ertem el mindezt, mindenki elott ott van a lehetőség...

2016. nov. 28. 00:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%

Ti tényleg elég tahók vagytok, ez a magyar mentalitás. Hol menőzött a kérdező? Leírta, amit tapasztal ennyi.

Nekem amúgy kedvenc témám az utazás, elmesélni, hogy merre jártam a világban, mit láttam, hova szeretnék még eljutni, és másokat is meghallgatni erről. És módfelett irritáló volt, hogy gyárban-közmunkában dolgozva nem lehetett erről beszélni, mert csak bunkó-irigy reakciókat kaptam.

Én többek között az ilyen dolgok miatt is döntöttem inkább a külföldre jövés mellett. Szerencsére tőlem emiatt nem távolodott el senki ismerős, de tudom, hogy ez is sajna gyakori jelenség.

2016. nov. 28. 07:38
 12/13 anonim ***** válasza:
9: Nem ő tehet arról, hogy a közalkalmazottak nincsenek jól megfizetve.
2016. nov. 28. 07:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, ment a zöld Pacsi! :-)
2016. nov. 28. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!