Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lesz 50 felett egy...

Miért lesz 50 felett egy csomó mindenki ilyen megsavanyodott és hisztis?

Figyelt kérdés

Anyám is jócskán benne van a korban és mindenen hisztizni szokott és már ilyen megsavanyodott, semmi humorérzéke nincsen szinte. Anyám ráadásul olyan, hogy kényszeresen szervez mindig valamit, nem tudja elviselni, ha egy nap nem kéne valamit csínálni, még akkor is ha nincs amúgy semmi dolga. Megértem, hogy idegesíti, hogy apám nem segít neki semmiben, én amikor tudok akkor szoktam neki segíteni, de mindig az a válasz, hogy majd ő megcsinálja, mondtam neki, hogy nem kell mártírnak lennie és fogadja el a segítségem. Régen még kb. 5-10 éve amikor 45-46 éves volt, nem volt ilyen. Apám is ilyen hisztis, mindenen nyafognak, szörnyű, de már nem élek otthon.

Akiket ismerek 50 felett azok között is sok az ilyen frusztrált ember, kb. 1-2 embert ismerek ebből a korosztályból akik nem ilyen megsavanyodottak.

2016. dec. 8. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én közel a 25-höz is már az vagyok :D nem tudom miért csodálkozol ezen.
2016. dec. 8. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, hiszen 50 évesen már elég fáradt az ember és még a nyugdíjig is van jó pár év...ez kiábrándító és negatív tény.
2016. dec. 8. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
50 evesen az ember mar reg leszamolt az illuziokkal, rajott hogy mi lesz a sorsa a jovoben, es lassan a halallal is szembe kell nezni...
2016. dec. 8. 11:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Tedd fel ezt a kérdést, majd ha te múltál el ötven.
2016. dec. 8. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Pontosítok: ezok ilyenek, akiknek a gyereken kívül nem volt semmi jövőképük. A gyerek felnőtt, ők maradtak ketten, és már nem tudnak mit kezdeni sem egymással, sem a szabadidejükkel.

El lehet menni kirándulni, utazni (nem Máltára glok, csak a közeli erdőbe, hegyre) barátokkal találkozni... nem a négy fal között ülni hétvégén is, vagy kerti partit szervezni, akármit, ami kikapcsol, és értelme is van.

2016. dec. 8. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg azt tapasztalom: 18-60 éves magyar nők többsége,úgy viselkedik mint egy elkényeztetett hisztis tini lány. :)
2016. dec. 8. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!