Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jo kiposztolni fb-ra...

Miért jo kiposztolni fb-ra csomo helyet, muzeumot, ahol jársz egy utazás közben?

Figyelt kérdés
Pl. az illető épp New Xorkban van és kiposztol több muzeumot, hogy most éppen ott van, amit kb 30-an lájkolnak. Ezt miért jo kirakni és miért jo lájkolni ?
2016. jún. 15. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Mert azért van a Facebook, hogy posztolj képeket, mutasd magad, és amit szeretnél megmutatni másoknak is.

Miért van társkereső.

Azért, hogy keress magadnak valakit, ha esetleg szingli vagy, és szeretnél párkapcsolatban lenni, ha esetleg nem vagy abba, és máshol nem tudsz szerezni palit, csajt.

2016. jún. 15. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2016. jún. 15. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Ja, tiszta hülyeség. Ahelyett, hogy ott is mindenki nyígna, hogy magányos, meg vacak a munkája, kevés a fizetése, mentális bajai vannak és a többi nyalánkság. Esetleg csinálj te egy közösségi oldalt, ahol csak negatívumokat szabad posztolni, biztos elsöprő sikere lesz.
2016. jún. 15. 14:49
 4/10 A kérdező kommentje:
3., teljesen félreviszi a témát, amit irsz. a kérdésben emlitett illető minden muzeumba, amikor bement, kiposztolta, hogy most innen jeelntkezik be. ezek nem fotok, utzási élmények vagy ilyesmi, hanem kiposztolja, hogy most innen jeelntkezik be, most onnan.
2016. jún. 15. 14:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is meg szoktam osztani az élményeimet, de nem így, hogy nonstop bejelentkezek az aktuális helyről, inkább csak a fotóimat teszem közzé előzetes válogatás után, és azokon jelölöm meg, hogy hol készült.

Nem lehet, hogy ez a kiposztolás, aktuális helyről bejelentkezés valami automatikus vacak az erre alkalmas telefonokon?

2016. jún. 15. 15:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem,ez egyértelműen kiderült :)

Kiváncsi voltam a véleményekre, nekem olyan felvágássszerűnek tűnik..

2016. jún. 15. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Te ha átéltél valami új élményt, nem osztod meg szívesen másokkal? Még ha nem is nyilvánosan publikálod, de ne mondd hogy családi, baráti körben nem mesélnéd el te is szívesen, hogy hogyan telt a nyaralás, mikor hol jártál, mit csináltál, stb.
2016. jún. 15. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Vannak, akik átkozottul nem kíváncsiak arra, hogy mások éppen hol nyaralnak, mit esznek, milyen házban laknak, satöbbi. Aki látja, hogy az ismerőse képeket töltött fel mondjuk egy görögországi nyaralásáról, az illető akarva-akaratlanul is senkinek fogja érezni magát, mert neki esetleg nem futja miből nyaralni menni. És akkor jön a "szegény vagyok, senki vagyok, bezzeg neki mindene megvan" szövegek. Akik azt hiszik, hogy minden vackukat meg kell osztani a világgal, mert szerintük az ő életük többet ér másénál, közlöm velük, hogy rohadtul nem így van.
2016. jún. 15. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Értő olvasás, válaszolók, kérlek! Számomra egyértelműen kiderült, hogy a kérdezőnek nem az a problémája, hogy valaki megosztja az élményeit, hanem ha túlzásba esik és mindenhol, ahol jár, bejelentkezik, hogy éppen hol van, na, az ilyenek szoktak odáig elfajulni, hogy a szülőszobáról és a WC-ről is bejelentkeznek... :-)
2016. jún. 15. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Legalább nem selfieket, meg hülye idézeteket posztoknak ki
2016. jún. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!