Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt direkt ünnepek előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt direkt ünnepek előtt csinálják egyesek?

Figyelt kérdés

Másfél éve szakított velem az exem. Konkrétan ghostingolt, és magyarázatok nélkül hagyott magamra. Egy ideig próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, noha nem a folytatás miatt, csak pusztán az indíték érdekelt volna. 1 év alatt kihevertem, sőt most másfél év után sikerült felépítenem magamat a nulláról. 3 évig voltunk egymás életének a része. Ezek az előzmények röviden.

Folytatás: Feloldott Facebookon, és kaptam egy üzenetet amiben hosszasan kifejti, hogy nem telt el nap anélkül, hogy ne gondolt volna rám. Még mindig szeret és nagyon megbánta a szakítást. Szeretne velem újra beszélgetni, és ha van kedvem találkozzunk és személyesen beszéljük meg a sérelmeinket. Megnyitottam az üzenetet de nem válaszoltam rá. Gondolkoztam egy ideig de azt gondolom nem lenne értelme. Úgy válaszolok majd rá, ahogy ő válaszolt az én kérdéseimre anno: sehogy. Tudom, nem vagyok egy rendes ember emiatt. Viszont, annyit szenvedtem mire tovább tudtam lépni, hogy nem érné meg visszaesni abba az állapotba.

Miért karácsony előtt jut eszükbe az embereknek a másik?

Egyik barátnőm is hasonlóan járt.

25/N

2021. dec. 21. 14:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor költözz el 8-as. Szar lesz , de úgy legalább napról napra jobb lesz. Így meg napról napra rosszabb. Minél lejjebb mész, anál nehezebb lesz visszajönni.
2021. dec. 21. 15:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, nem vagyok egy rendes ember emiatt"

Ennek semmi köze a rendességhez.

Az, aki három év után gyáva a szemedbe mondani, hogy részéről vége, minden indoklás, magyarázat nélkül, téged hónapokig kétséged között hagyva egyszerűen gerinctelen módon eltűnik az életedből, az nem érdemem mást, mint hogy te is visszatükrözöd a viselkedését, és levegőnek nézed, ahogy annak idejét ő téged.

Örülj, hogy másfél év után talpra álltál lelkileg. Én sem reagálnék semmit ebben a helyzetben az üzeneteire.

2021. dec. 21. 15:19
 13/21 anonim ***** válasza:
33%

Csúnya dolog volt amit tett, hogy otthagyott, / nem válaszolt. De mièrt kell lesüllyedni a szintjère?

Èn a helyedben egy egyszerű válasz üzenetben egyèrtelműen visszautasítanám. Egyszerűen azèrt, mert ő már a múltam rèsze, nem akarok tőle soha ne semmit, meg sem tudnèk benne bízni azèrt ahogy korábban bánt velem. Ennyi.

2021. dec. 21. 15:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

13, mert egy manipulátor pont azt akarja, hogy írj vissza, és szét tudja szedni minden szavadat.

Csak azért írt, hogy játszmázzon, és ilyenben jobb nem részt venni.

A csend is válasz.

2021. dec. 21. 17:01
 15/21 A kérdező kommentje:

13-as! Egyébként megfordult a fejemben, amit te is írsz. Nem akarok lesüllyedni a szintjére, ugyanakkor meg magyarázkodni, sem szeretnék, hogy miért. A hallgatással viszont szavak nélkül a tudtára adhatom, hogy “ nem”. Biztos, hogy felfogja fogni a jelentését, hiszen ő is hitt benne, hogy majd megértem a “ csendet”. Én csak pont annyit akarok neki adni, amennyit ő adott, se többet, se kevesebbet. Nem lenne értelme elmondani neki, min mentem keresztül. Nem rá tartozik már. Engem sem érdekel mit tett amíg nem voltam. Gondolom boldogan élte világát. Csak hirtelen, megtört az idill aztán eszébe jutott a múlt. Naív lennék ha azt hinném, hogy másokat nem keresett meg. Na el is kalandoztam. :))))

Köszi a válaszokat!

2021. dec. 21. 17:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lenne értelme elmondani neki, min mentem keresztül."

Pont ezen akart élvezkedni szerintem.

"Naív lennék ha azt hinném, hogy másokat nem keresett meg."

És ezt akarta az orrod alá dörgölni, mert arra számít hogy ezzel fájdalmat okoz.

2021. dec. 21. 17:16
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Akkor ne magyarázkodj. De èn ha a helyedben lennèk, nem süllyednék le a szintjère... Ès írnèk egy elutasító üzenetet.

È legalábbis ezt tettem amikor az exem anno rám írt 4 èv után. Tud annyira fájni, ha nem jobban, egy egyèrtelmű visszautasítás, mint a hallgatás.

Èn tènyleg azèrt írnèk, mert egyszerűen nem vagyok olyan mint a másik ember. Ès attól, hogy velem valaki rosszul bánt, nekem mèg nem kell aljasnak lennem. Bőven elèg a határozott ès egyszerű visszautasítás. Akár magyarázat nèlkül.

Persze te tudod milyen ember szeretnèl lenni. De ha ugyanazt csinálod amit ő, te sem vagy jobb.

2021. dec. 21. 17:22
 18/21 anonim ***** válasza:
65%

A srác ghostingolt, másfél év után pedig van pofája írni és ecsetelni, hogy minden nap rád gondolt. A legjobb, ha egyáltalan nem írsz semmit, de azt nem tartom helyesnek, hogy nem tiltottad le, mert az ilyen majd akar újra rád írhat és felkavarhat.

Velem is történt ilyen, de én nem válaszoltam a levélre, és nem bántam meg. Azóta pedig már nem is gondolok rá egyáltalán. És nem vagy ugyanolyan, mint ő, hanem csak nem tartod érdemesnek válaszolni ennyi idő után.

2021. dec. 21. 18:06
 19/21 lizzi77 ***** válasza:
82%
Keveritek itt a dolgokat.. Az teljesen más, hogy egy több éves párkapcsolatból egyszer csak felszívódik az egyik fél(na, ez a gerinctelen, meg aljas dolog) , meg tök más, ha ugyanez az illető x idő után újra keres, te meg nem válaszolsz, mert ez egyáltalán nem a szintjére süllyedés, hiszen az első esetben egy előre megfontolt, szándékos cserbenhagyásról beszélünk, a másodiknál pedig egy egyszerű figyelmen kívül hagyásról.. De tulajdonképpen, ki a fenét érdekli, hogy mit "érez" ( by the way :semmit nem érez irántad, max kangörcse van a féregnek) a ghostingoló fél röpke másfél év után??? 2 hét után esetleg, mert mondjuk elbizonytalanodott a közös jövőjükben, stb,.. de másfél év után???
2021. dec. 21. 20:04
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem érzem szükségesnek a tiltás. Azt hiszem az egy elég erős reakció. Ahhoz gyűlölet kell a részemről. Én nem utálom. Inkább közömbös. Az ignorálás szerintem “ rosszabb” mint, a konkrét elutasítás. Legalábbis nekem anno nehezebb volt bizonytalanságban lenni, mint tudni biztosra, hogy nincs visszaút.
2021. dec. 21. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!