Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt direkt ünnepek előtt csinálják egyesek?
Másfél éve szakított velem az exem. Konkrétan ghostingolt, és magyarázatok nélkül hagyott magamra. Egy ideig próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, noha nem a folytatás miatt, csak pusztán az indíték érdekelt volna. 1 év alatt kihevertem, sőt most másfél év után sikerült felépítenem magamat a nulláról. 3 évig voltunk egymás életének a része. Ezek az előzmények röviden.
Folytatás: Feloldott Facebookon, és kaptam egy üzenetet amiben hosszasan kifejti, hogy nem telt el nap anélkül, hogy ne gondolt volna rám. Még mindig szeret és nagyon megbánta a szakítást. Szeretne velem újra beszélgetni, és ha van kedvem találkozzunk és személyesen beszéljük meg a sérelmeinket. Megnyitottam az üzenetet de nem válaszoltam rá. Gondolkoztam egy ideig de azt gondolom nem lenne értelme. Úgy válaszolok majd rá, ahogy ő válaszolt az én kérdéseimre anno: sehogy. Tudom, nem vagyok egy rendes ember emiatt. Viszont, annyit szenvedtem mire tovább tudtam lépni, hogy nem érné meg visszaesni abba az állapotba.
Miért karácsony előtt jut eszükbe az embereknek a másik?
Egyik barátnőm is hasonlóan járt.
25/N
Valszeg volt másik nője aki most dobja es elő akar szedni téged a fiókbol mert azt hiszi, téged lehet hülyíteni.
Ezek nem időzített dolgok. En is veszekszem hol nyáron, hol kadácsonykor, ez fuggetlen az evszakoktol meg unnepektol.
Jól tetted, ne is válaszolj. Aki szereti a másikat ilyet nem csinál.
Abból a szempontból viszont korrekt volt hogy nem játszadoztatok macskaegér játékot hogy most szakitsak vagy ne , se veled se nélküled.
Nálunk ez van most
Ffi ként mondom hogy bárcsak így le tudnék lépni ahogy ő és vissza sem nézni....
Unkorrekt de valahol tiszta
De ez abszolúte korrekt a részedről.
Ő döntött úgy, hogy legyen no kontakt, és ha te ehhez tartani akarod magad, jogod van hozzá.
A kapcsolat lezárult, semmivel nem tartozol neki, ez csak érzelmi manipuláció.
Te ennyi erővel ezalatt már házas, kisgyerekes szülő lehetnél valaki mással, és ahhoz se lenne semmi köze.
Ilyen track recorddal minek vennéd vissza, mit várhatsz tőle? Hogy bejátssza ugyanezt fél év múlva ha olyanja van?
Legyünk már észnél.
senki 5 os...
Ez a bajom hogy donteskeptelenek vagyunk legalabbis én és bizok benne hogy meg lehet ezt javitani....
Ezert irtam hogy irigylem azt aki képes igy otthagyni mást még akkor is ha szerintem unkorrekt igy lezérni valamit, de talán jobb mint ami nálam van hogy egy komolyabb kapcsolat után képes vagyok 1 évig szenvedni elhagyni magam...
"Ezert irtam hogy irigylem azt aki képes igy otthagyni mást még akkor is ha szerintem unkorrekt igy lezérni valamit, de talán jobb mint ami nálam van hogy egy komolyabb kapcsolat után képes vagyok 1 évig szenvedni elhagyni magam..."
Ez senkinek nem laza lábrázás, de elnyújtani mint a rétestésztát szerintem kegyetlenség.
Ha a partnered átment egy olyan határon, ahonnan nincs visszaút, vagy ha már több a nyomor mint az öröm, akkor érdemes letépni a tapaszt.
8 így van
Miénkben nem is kérdés mivel 1 minimális réssz sincs ami jó lett volna már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!