Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szakítás után ez hogy esik nektek?
Már nem akarjátok folytatni, szakítottatok, és már csak nem vagytok szerelmesek, csak kötődtök a férfihoz, akivek évekig együtt voltatok.
Utána később, ha meglátjátok, hogy más nővel boldog, látjátok, milyen jól kijönnek az azért picit rosszul esik, semleges vagy még örültök is a boldogságának.
Tényleg van olyan, akiből ez egyfajta féltékenységet vált ki, és az egója miatt vissza akarja szerezni a pasit, akibe már nem is szerelmes?
Ilyen maximum akkor van, ha valójában még szerelmes vagy valami mentális problémája van.
Normális, nem szerelmes ember max. amiatt érez féltékenységet, hogy neki még nincs párja, akivel boldog lehet.
Amúgy én vagy örülök a másik boldogságának, vagy semleges.
Attól függ, hogy mennyivel a szakítás után történt. Hiába én szakítok, nem leszek álszent, ha egy héttel később már mással látom együtt, az egy kicsit sz.rul esne, de ettől persze nem akarnám visszaszerezni. Nem is féltékenység miatt amúgy, inkább csak azért, hogy ennyire könnyen és gyorsan lecserélt és tovább lépett.
Ha nem ilyen hamar történne, akkor meg vagy semleges lenne vagy ha emberileg kedvelem az exem, akkor még örülnék is neki, hogy boldog.
Olyan aki örül hogy az exe boldog főleg friss szakitás után na az a beteges, az a személy akit szerettél és másvalakivel látod legyen nő vagy férfi teljesen jogosan és logikusan azt kell hogy kiváltson belőled hogy fáj és nem tesz ez boldoggá , aki nem ilyen és "boldog vagyok mert te boldog vagy" na ez a hazugság és ezért beteges is.
Ami a tiéd volt azt csak egy "egészséges" idő elteltével tudod semleges játékosnak tekinteni a jövőben, addig pedig természetes hogy fáj....
A kérdésben az van, hogy "később", így én feltételeztem, hogy nem friss a szakítás.
#4 voltam
"Késöbb" lehet 1 héttel is akár
erre irtam hogy egy "egészséges idő elteltével" és ezt az időt be is lehet határolni 6-18 hónap közé aki ez elött teljesen rendben van és már régen mással van az nem normális ott bajok voltak aki 18 hónap után ott viszont a saját személyével van baj. Ezek a számok nem egy futó kapcsolatra vonatkoznak hanem egy "normális" kapcsolatra 3+ év
Egy kapcsolatot meg kell gyászolni és végig kell menni a folyamatán hogy tiszta legyen utána. Én mindig igy csinálom és az is benne van hogy ha tudom hogy jó ember volt akkor igyekszem úgy csinálni hogy a legkisebb sérülést okozzam neki ha pl én jövök össze valakivel elöbb.
Mostani kapcsolatom 5 éves és tegnap szakitottam az elöző barátnőmre aki szűk 6 éve volt talán most már úgy tudok visszagondolni hogy tényleg azt akarom hogy boldog legyen és már egy picit sem fájna ha látnám. De a mostani még biztos hogy nagyon nagyon sokáig fog ha látnám valakivel még úgy is hogy én szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!